Pe data de 14 martie 2021, se împlinesc 100 de ani de relații diplomatice dintre România și Japonia, iar Domnul Green este ,,ambasadorul onorific”.

În luna iubirii, Dl. Green se întoarce în atenția publicul odată cu apariția celui de-al doilea volum al său.

Mă simt norocos să fiu printre primii care ține această carte în mână. Oare și de această dată autoarea ne va prezenta buletinul de știri din România? Rămân captivat de minunata lume în care am fost introdus. Un fost lider Yakuza, ajunge printr-o conjuctură știută doar de el și de autoare, la noi în țară, detectiv.

Am încercat să vorbesc și cu Elena Panait pentru a-mi oferi mai multe detalii în ceea ce privește noul volum.

„Îți pot spune că e o carte de pandemie, scrisă în cele aproape trei luni de izolare, îmbinând realitatea cu ficțiunea. Momentele de panică și groază, prin care am trecut la începutul acestei molime, dar și umorul pur românesc prin care o tratăm. În continuare, România și Japonia rămân țări mame pentru personajele principale. Pe spatele cărții se află steagul pe care l-am numit „Drapelul Dl. Green”. Ce are în plus acest volum față de primul? Simplu. Părerea unui psiholog, Mihaiela Avramescu, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul oferit! Dânsa reușind să creioneze temperametele personajelor și să le explice într-un mod ușor de înțeles pentru cititori.
Lui Marius Vlăsceanu i se datorează prefața. Comparația cu Agatha Christie, mă măgulește, eu fiind abia la început. Mai am mult până departe.
Foarte multe din casă nu vreau să dau. Aș dori ca publicul să-și facă singur o părere despre aceste povești.
La final doresc să adresez calde mulțumiri tuturor, de la cei menționați mai sus, editurii Teocora, tipografiei, cititorilor, dar și vouă, dragi jurnaliști iubitori de cultură și artă.”

Eu vă mai pot spune doar atât: Sigur va urma o lansare de carte, până atunci, nu vă rămâne decât să luați legătura cu Elena Panait.
Spor la citit!

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Dl. Green – România și Japonia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *