Proiectul ce se contura în urmă cu un an de zile s-a încheiat. Cel puțin așa ne sugerează ultima postarea a scriitoarei Elena Panait.

„A fost un drum lung și anevoios, dar acum pot spune, gata. Ultima virgulă a fost pusă.
Green s-a întors acasă, în România. Simte că aparține acestui loc și nu l-ar schimbat pentru nimic în lume.
Personajele au obosit. Protagoniști și antagoniști vor face pace pentru un timp și cine știe poate chiar vor poposi în Drăgaică 😅.
Azi, proiectul din Fukui, Japonia a luat sfârșit! Și cred că toți merităm o vacanță lungă cât o zi de post!
Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și încurajări!”

Sursa: Facebook

Și pentru că am dorit să aflăm mai multe detalii, am contactat-o pe autoare.

Din punctul meu de vedere, da, proiectul a luat sfârșit! Mă bucur tare mult că am reușit să termin. Acum, merit o vacanță cât mai lungă și departe de Asia, pentru a uita nopțile și zilele în care am muncit pe brânci pentru a creiona cât mai bine și mai frumos: acțiunea, personajele, misterele, locurile…A fost o muncă obositoare ce părea că nu se va mai termina, dar uite-ne la final.

Nu vă pot da detalii din carte, însă vă pot spune că între paginile ei veți găsi: acțiune, dramă, mister, romance, cultură, istorie și dacă voi mai pune multe genuri pe listă, cititorii vor crede că e vorba despre vreun film. ”

Ne-a spus Elena râzând.

La întrebarea: Cartea va fi tradusă?

Din păcate nu sau cel puțin nu acum. Alte informații nu dețin privind acest subiect. Poate că te-ai fi așteptat ca răspunsul să fie unul afirmativ având în vedere că este un proiect internațional, dar…cred că ar trebui să învățăm să nu ne mai facem speranțe și să luăm totul așa cum vine. ”

A fost răspunsul scriitoarei.

Suntem siguri că va urma și o lansare de carte marca „Dl. Green” așa cum ne-a obișnuit de altfel, colega noastră, însă până când se va decide asupra acesteia noi, îi urăm concediu plăcut!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *