Chiar ni se pregătește o surpriză de proporții! Îndrăgitul mafiot detectiv a ajuns azi în Ambasada României din Japonia, ajutat de Isabella Cîrlănaru și directorul CCJUBB, Yusuke Sumi.

Așa cum se vede din postarea Centrul Cultural Japonez al Universității Babes-Bolyai din Cluj:

Azi directorul CCJUBB Yusuke Sumi împreună cu asistenta sa, Isabella Cîrlănaru, au vizitat ambasada României în Japonia și au discutat cu excelența sa domnul Ovidiu Dranga despre noile proiecte ale centrului cultural. S-a discutat proiectul „Mr. Green to Fukui”, un proiect în colaborarea cu autoarea Elena Panait din Buzău și Universitatea din Fukui, și o nouă abordare pentru a promova România în Japonia.
Suntem entuziasmați de această colaborare!

Sura: Facebook

Am contactat-o pe autoarea Elena Panait pentru a ne da câteva date despre această întâlnire.

Nu știu foarte multe detalii. Mi s-a spus că E.S. Domnul Ovidiu Dranga s-a bucurat de inițierea acestui proiect. Timpul Domnului Ambasador a fost limitat așa că întrevederea a fost una scurtă, dar de impact din câte mi-a mărturisit directorul CCJUBB , domnul, Yusuke Sumi. Tot dânsul a mai adăugat că E.S., susține evenimentul final al proiectului și dorește să afle detaliile programului.

Mai multe nu știu să vă zic despre această întâlnire. Este un proiect la distanță. Necesită multă atenție și concentrare din partea mea. Sper într-un rezultat favorabil de ambele părți. Pentru mine comunicarea eficientă și lucrul în echipă sunt două elemente necesar valabile oricărei rețete de succes!

Ca un breaking news dacă voiți să-l luați așa…pe 13 aprilie va avea loc prima întâlnire oficială cu studenții de la Universitatea din Fukui pentru a pune bazele acestui proiect. Și mi-ar face o deosebită plăcere dacă ați putea să-mi fiți alături.”

Ne-a mărturisit Elena Panait
Sursă: Arhivă personală

Mulțumim frumos pentru răspuns! Îți ținem pumnii și abia așteptăm să ne dai noi detalii în privința acestui subiect. Cum ar spune Green: Ganbatte Kudasai!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *