UPDATE: Daniel Țiclea, prefectul județului Buzău, a declarat pentru sansanews.ro: ”S-a intervenit și s-a făcut un șanț paralel cu drumul județean. Astfel, apa care venea de pe drumul spre Meledic nu mai traversează șoseaua. Momentan situația pare staționară. Luni vom reveni în zonă împreună cu reprezentanții Consiliului Județean și ISU”

UPDATE: Temporar DJ 203K a fost închis, directorul Direcției Drumuri din CJ Buzău, Petre Iulian, se va prezenta în scurt timp la fața locului. Odată ajuns la fața locului, acesta se va consulta cu prefectul Daniel Țiclea, pentru a decide măsurile care se vor impune.

Probleme majore pe drumul județean 203 K, în comuna Lopătari. Din cauza ploilor abundente, o bucată din sosea s-a surpat. Autoritățile locale au intervenit de urgență dar spun că drumul a fost afectat în două puncte iar circulația ar putea fi oprită, informează sansanews.ro.

  • Malul cu Sare/Săreni, pe DJ203K

Revin problemele la Lopătari. Ploile abundente din ultimele ore au făcut ca debitul Slănicului să crească, iar cele două poduri din tuburi au fost distruse.

Satele Chirani, Vârteju și Săreni sunt, din nou, izolate. Singura cale de acces către gospodăriile de acolo este o punte pietonală dar care în aceste ore, când debitul pârâului este foarte mare, sunt destul de periculos de trecut.

Circulația pe DJ 203K a fost oprită temporar

Cea mai mare problemă este pe drumul județean 203 K . Șoseaua a fost afectată în două puncte. Primarul Claudiu Constantin a declarat pentru sansanews.ro că este posibil ca circulația să fie oprită și astfel întreaga comună să fie izolată.

Sursă foto: sansanews.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *