Drumul Județean 102 F de la Scorțoasa spre Cănești și Chiliile, arată ca după război, cu toate că traversează una dintre cele mai frumoase zone din județul Buzău cu un potențial turistic imens, având în vedere existența peisajul mirific al zonei. Șoferii sunt exasperați.

Singurul drum de acces spre localitățile Cănești, Chiliile, Odăile și Brăiești, este plin de gropi adânci, care arată ca după război. Un cititor al stiridinsursebuzau.ro ne-a trimis mai multe imagini din care se vede starea deplorabilă a drumului.

Reamintim că DJ 102 F, a devenit principalul drum de acces către localitățile Cănești, Chiliile, Odăile și Brăiești, după ce mai multe poduri din tuburi au fost luate de ape în localitatea Bozioru, pe DJ 203 L. Menționăm că pe alocuri, traficul rutier pe DJ 203 L se face doar cu mașini de teren.

Totuși speranța moare ultima!

„Promit că-l asfaltez. E unul din cele trei obiective prioritare pentru mine din acest mandat. Să punem asfalt între Scorțoasa și Chiliile. O să vedeți, mă voi ține de cuvânt. Am fost în campanie la ei la Chiliile, oamenii m-au făcut și cetățean de onoare…”– a anunțat Președintele CJ Buzău – Petre Emanoi Neagu, pentru buzoienii.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *