S-a dat startul evenimentului mult așteptat de sute de buzoieni. Încă de la primele ore, zeci de oameni au dat buzna la Drăgaică.

Drăgaica este recunoscută pentru modul în care reușește să aducă laolaltă buzoieni de toate vârstele, de la cei mai tineri care vin pentru tiribombe și mașinuțe bușitoare, până la vârstnici, care se bucură de muzică și de atmosferă.

Buzoienii, prezenți la eveniment spun că au simțit lipsa Drăgăicii în perioada pandemiei și că abia așteptau să se organizeze din nou:

,,După doi ani de pandemie, îți dai seama că am așteptat. Ne-au convins copii să venim. Am venit pentru distracție, bere, mici…ca la românii”

Nu numai buzoienii au fost prezenți la eveniment ci și oameni din orașe învecinate, care au declarat că au venit la Drăgaică pentru a cunoaște mai bine cultura buzoiană:

,,Mă simt destul bine. E pentru prima oară când vin la chestia asta. Eu sunt din Râmnicu Sărat. Am venit să văd mai mult cultura aceasta, Drăgaica, să văd ce înseamnă. Îmi doresc să avem asta și în orașul meu natal”

Delicatesele culinarea ale festitvalului Drăgaica le puteți găsi la bucătarul Cristi Ice, care ne oferă o gamă variată de produse.

V-am pregătit mici, frigărui, pastramă de berbecuț, cârnați de pleșcoi, cârnați picanți care merg cu bere, cartofi la ceaon și cartofi cu usturoi.

ne-a transmis bucătarul Cristi Ice.

Vezi VIDEO cu prima zi de Drăgaică mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *