Decizie halucinantă a șefului IȘJ Buzău, Ionel Meiroșu. A îndepărtat cauza, dar a lăsat efectul.

Se pare că șeful IȘJ Buzău are mari probleme cu logica. A schimbat directorul de la Liceul din Nehoiu, pentru că a angajat un pensionar scandalagiu, fără studii superioare, dar pe acesta îl menține pe post chiar dacă sunt suspiciuni că nu are nici măcar BAC-ul luat. Predă logica la clasele superioare și e logic, în afara materiei.

Pregătirea lecției o face la păcănele sau la bar, astfel încât a devenit vedetă printre elevi și părinți. Probabil își dezleagă limba înainte de începerea orelor la care de multe ori nu mai ajunge.

Pe vreme de pandemie elevii au fost feriți, dar tot îl văd prin sat cum petrece prin cârciumă. Recent a devenit și vedetă pe NET. Elevii l-au filmat cum se ceartă cu oamenii legii după ce a fost izgonit din fața aparatelor de joc pentru motive lesne de înțeles. Cazul a ajuns în atenția IȘJ Buzău, dar șeful de aici are o reținere să-l lase la vatră.

El are un alt război. Coboară din tren puțin mai jos, la Berca, să se lupte cu Alina Nan, directoarea care vrea să-i ia locul, așa că problema profesorului turbulent o face uitată. La Nehoiu oamenii au intrat însă în panică. Încep cursurile și pensionarul se va întoarce la școală să-i îndemne pe copii la bar și la păcănele. Probabil că acest caz va intra în atenția mai marilor din Minister care vor decide că managementul de la IȘJ Buzău trebuie schimbat imediat.

Și când ne gândim că la Nehoiu sunt tineri bine pregătiți, care nu au posibilitatea să lucreze în învățământ din cauza unui pensionar cu mari probleme de comportament.

Sursă: inprimalinie.org

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *