Marcel Ciolacu a fost huiduit la Buzău de profesorii aflați în grevă.

În timp ce Marcel Ciolacu ținea un discurs cu prilejul Zilei Eroilor, de pe Calea Eroilor, profesorii aflați în grevă, în număr de peste 1.500 de cadre didactice, au mers să-l huidui pe șeful Camerei Deputaților și să-i strige „demisia”.

Peste 1.500 de profesori au ieșit în stradă la Buzău

Peste 1.500 de profesori s-au strâns astăzi în fața Prefecturii Buzău pentru a-și cere drepturile. Pe neașteptate, în jurul orei 12:00, profesorii s-au îndreptat pe Calea Eroilor, acolo unde Marcel Ciolacu susținea un discurs privind Ziua Eroilor.

,,Aș fi vrut în mod deosebit să mă adresez la sfârșit și doamnelor și domnilor profesori, dar încă de la început aș dori să le mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora și sunt ferm convins că după această manifestare, în această zi sfântă de sărbătoare, ne v-om strânge cu toții și vom discuta împreună la Prefectură”, a spus Marcel Ciolacu.

Vom reveni cu informații!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *