Mircea Anghel, directorul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman(CCAM) s-a îmbătat bine la festivalul „Buzăul lui Marghiloman” , festival unde se aflau mai mulți tineri, iar el era unul dintre principalii organizatori ai evenimentului.

Cu susținerea viceprimarului Oana Matache și presiunile puse asupra primarului Toma, la vârful Centrului Cultural Alexandru Marghiloman a „răsărit” prin concurs actorul Mircea Anghel, cel care de mai bine de un an conduce instituția culturală subordonată Primăriei Buzău din funcția de director.

Dansuri și băutură pe bani publici

Mulți tineri din Buzău îl apreciază pe actorul Mircea Anghel pentru festivalurile culturale organizate în ultimii ani în municipiu, dar totuși, câțiva tineri s-au arătat oripilați de comportamentul directorului în mijlocul mulțimii.

Directorul face „actorie” cu Declarația de Avere și Declarația de Interese

Cu toate acestea, Mircea Anghel nu a depus declarația de averea, acestea nefiind vizibile nici pe site-ul Primăriei Buzău și nici pe cel al CCAM. Am verificat inclusiv pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, însă Dumnezeu cu mila. Poate că declarația de avere a directorului CCAM este mult mai secretă decât a primarului Constantin Toma.

S-au păpat și banii publici de către familia PSD

„Băiatul cu scena”, Gabriel Enciu, a fost surprins șoptindu-i ceva la ureche viceprimarului – Oana Matache.

De organizarea tehnică s-a ocupat Gabriel Enciu, un fan înrăit al banilor publici împărțiți de familia PSD Buzău, cel care a fost acuzat în trecut că a dat mită în ziare pentru a se vota candidatul PSD din comuna Valea Râmnicului. Gabriel Enciu a devenit cunoscut după ce a creat fabrica Miss Buzău, fiind condamnat la 1 an și 4 luni pentru evaziune fiscală. De menționat că în trecut, Gabriel Enciu a înapoiat legal către PSD Buzău o parte din banii făcuți de către firmele sale din reprezentare artistică sau închirierea scenei pentru diverse festivaluri din județ.

Mircea Anghel și-a luat angajamentul să nu săvârșească acte de corupție

Printr-un documente elaborat în urmă cu câteva luni, directorul Mircea Anghel și-a luat angajamentul să nu săvârșească fapte de corupție și să condamne corupția în toate formele. Păi ce faceți domnule director? Ați uitat să-l condamnați pe Găbiță Enciu de la PSD?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *