Ca urmare a apariției în spațiul public al unor informații conform cărora “un personal medical de la Fundația Crucea Alb Galbenă Buzău se află printre noii pacienți infectați cu COVID-19” și că este „simptomatic” facem anunț că persoana respectivă este total asimptomatică. A făcut testul voluntar, la cerere, deoarece a venit în contact direct cu cazul 247, în cadrul unei clinici private. 

Mentionam ca acest caz (292) face parte din personalul de conducere al Fundației, nu vine în contact cu pacienții, iar în ultimile 14 zile nu a venit în contact direct cu personalul. La începutul fiecărei luni activitatea o desfășoară de la domiciliu, fiind perioada de raportari financiare.

Am solicitat DSP să corecteze cu datele reale, ceea ce se va întampla în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, vă informăm că la nivelul Fundației se iau toate măsurile pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19, beneficiarii Fundației fiind in centrul atenției noastre permanent.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *