Gest șocant și incalificabil al unei Directoare de Liceu și consilieră locală PNL. Zvonul s-a dus repede în localitate, iar mai mulți colegi îi cer demisia doamnei directoare adjuncte, Mustață Relly.

Locuitorii Orașului Pătârlagele de pe Valea Buzăului sunt de-a dreptul șocați după ce au aflat de gestul directoarei adjuncte a Liceului Tehnologic Pătârlagele și tot odată a consilierului local PNL, după ce a a furat produse din supermarketul Penny din Pătârlagele.

Concret, respectiva persoană era urmărită de mai mult timp, spun sursele noastre, însă joi, angajații magazinului nu au mai trecut cu vederea și au sunat la poliție. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat personal fapta de furt și cel mai probabil va fi întocmit un dosar penal în acest sens.

A primit interdicție în magazinul Penny

O primă măsură a luat și conducerea magazinului asupra directoarei adjuncte, Mustață Relly, a Liceului Pătârlagele, punându-i interdicție de a mai intra în magazin.
În acest sens, acum, părinții, colegi profesori și alte persoane din localitatea Pătârlagele, așteaptă demisia de onoare a directoarei adjuncte, atât din Consiliul Local, cu atât mai mult cât și din funcția de director, gestul fiind de neacceptat unui cadru didactic care a făcut de rușine învățământul buzoian. Vom urmări cazul și vă vom ține la curent.

Până la această oră, directoarea adjunctă nu ne-a oferit niciun punct de vedere oficial! Rămâne de văzut ce punct de vedere va avea și aceasta.

,,Va scriu legat de articolul despre „directoarea liceului din Pătârlagele”. Pentru comunitatea locală și mai ales pentru onoarea Liceului Teoretic Radu Vlădescu care este unul din cele mai bune licee din judetul Buzău, faceți acolo specificarea că este vorba despre Liceul Tehnologic Pătârlagele. La Pătârlagele sunt doua licee, unul foarte bune și al doilea, in cauză, cel Tehnologic care face obiectul articolului care NU are performante ridicate. Este păcat sa se facă așa confuzie”, ne-a scris un cititor.

Update 11:45: Directoarea adjunctă a oferit un punct de vedere pentru cotidianul Opinia.

„O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”, a declarat aceasta.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

4 thoughts on “Directoarea Liceului Pătârlagele a fost prinsă la furat în Penny?!”
  1. Gata..ati si facut o incursiune pe obrazul PNL Patarlagele de parca ati uitat ca dumneaei a fost si la PSD sau ca primarul din Patarlagele primul mandat l-a facut la PNL..halal presa.!Cei 7 ani de acasa i-a primit din alta parte doamna asa ca ce a facut nu avea treaba cu nici un partid..nici cu PNL nici cu PSD.

  2. Nu este prima data! Surse din interior spun ca era urmărită de mai mult timp, asa se explică ca au anuntat din timp politia. In plus, acum 3-4 ani a fost prinsa cand lua pungi de la raionul de fructe si legume (fără a pune fructe in ele) si atentionata sa nu mai faca asta .
    Grav este totusi cum isi facea ea meseria in calitate de educator. Am fost un „gradinar” al dânsei si ne teroriza, iar in momentul cand se apropia de ora 12(cand soseau parintii), venea lângă copii si vorbea frumos. Dacă s-ar intoarce la meseria de educator, o cameră ascunsă video și ar face-o vedetă din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *