Personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău este mâhnit de tragedia produsă, tânărul fiind cunoscut ca o fire veselă și sociabilă, pasionat de sport și încrezator în capacitățile sale.
În anul 2006, pe fondul unei situații de neglijență severă în familie, tânărul a fost protejat împreună cu fratele său, printr-o măsură de protecție specială.
Pe perioada în care a beneficiat de măsură de protecție, au avut loc întâlniri sporadice cu tatăl, mama declarând că nu dorește să mențină legătura cu copiii săi.
Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani și finalizarea cursurilor școlii profesionale, tânărul a solicitat în data de 12 iulie 2019 încetarea măsurii de protecție specială, solicitarea sa a fost înaintată instanței, care a dispus încetarea măsurii în data 12 septembrie 2019.
Atât înainte de părăsirea apartamentului, cât și după, pentru tânăr au fost identificate mai multe locuri de muncă și oportunități de formare profesională, pe care tânărul nu le-a acceptat, exprimându-și intenția de a pleca din țară, oportunitate identificată de el. Astfel, prin intermediul Serviciului Vocațional au fost identificate și realizate interviuri cu potențialii angajatori, în unele situații au fost făcute și demersurile premergătoare angajării.
Dumnezeu sa–l aibă în paza Sa, va rămîne în amintirea noastră, vesel, așa cum l-am cunoscut.

D.G.A.S.P.C. Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “DGASPC – ‘Personalul este mâhnit de tragedia produsă, tânărul fiind cunoscut ca o fire veselă și sociabilă’”
  1. Normal ca a refuzat, a vrut sa scape de acolo, sa nu mai fie condus de voi, când l-ați luat din sânul familiei și l-ați dus în centru de reeducare de la Berceni și după la apartament în Buzău și l-ați despărțit de fratele lui nu v-ați gândit la ce se poate ajunge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *