PestControl-Bucuresti

Prezenţa anumitor insecte în propria locuinţă nu trebuie trecută cu vederea şi nici tratată cu superficialitate. Ploşniţe de pat, ţânţari, gândaci de bucătărie, căpuşe sau purici, dar nu numai – toţi aceşti dăunători reprezintă un pericol uriaş asupra sănătăţii umane, fiind surse sigure de bacterii şi microbi, şi în acelaşi timp nişte inamici casnici care creează disconfort şi chiar pagube materiale sau financiare iremediabile. Prin urmare, imediat ce ai sesizat apariţia insectelor în mediul în care trăieşti, este necesar să iei măsuri rapide şi să soliciţi ajutorul unei firme de dezinsecţie din sectorul DDD, care să te ajute să elimini insectele cu care te confrunţi şi să obţii rezultate pozitive pe termen lung.

Ce este dezinsecţia

Indiferent de tipul de dăunător care a început să dea târcoale casei tale, un lucru este cert: dezinsecţia care face parte dintr-un complex de măsuri de igienizare a mediului înconjurător este tot ceea ce ai nevoie. Ansamblu de acţiuni menite să prevină şi să combată insectele şi atropodele târâtoare (gandaci, etc) sau zburătoare (muste, tantari, etc) dintr-un anumit spaţiu, indiferent de natura sau suprafaţa acestuia, dezinsecţia constituie în prezent una dintre cele mai bune opţiuni pe care le ai în materie de soluţionare a invaziilor de insecte dăunătoare şi transmiţătoare de boli grave omului.

Tipuri de dezinsecţie

Din punct de vedere practic, dezinsecţia este de două feluri:

  • Dezinsecţie preventivă (profilactică)această procedură are rolul de a preveni riscul apariţiei insectelor, prin reducerea numărului de larve şi a posibilităţilor de acces ale insectelor adulte spre hrană. Se recomandă repetarea acestei proceduri o dată la fiecare 3 luni, întrucât mai bine este să previi, decât să combaţi – din toate punctele de vedere.
  • Dezinsecţie de combatere (curativă)această operaţiune are rolul de a stinge un focar de infecţie deja activ, respectiv de a distruge rapid dăunătorii cu ajutorul unor echipamente şi soluţii speciale, folosite direct în zonele de focar . Având un caracter ocazional, dezinsecţia de combatere se realizează în funcţie de necesitate, fiind de cele mai multe ori urmată şi de dezinsecţia profilactică despre care am menţionat anterior , totul pentru obţinerea unui spaţiu sigur, complet igienizat şi ferit de prezenţa ,,colocatoarilor” nocivi.

Alege serviciile unei firme specializate

În momentul în care intenţionezi să le vii de hac insectelor care ţi-au luat cu asalt locuinţa, este important să cântăreşti cu atenţie opţiunile pe care le ai la îndemână şi să eviţi gestionarea problemei pe cont propriu, întrucât nu vei face nimic altceva decât să înrăutăţeşti şi mai mult situaţia în care te afli. În acest sens, solicitarea serviciilor profesionale ale unei firme specializate în dezinsecţie se va dovedi o alegere mai mult decât inspirată, pentru rezultate eficiente şi de durată.

Din moment ce apelezi la o firmă de dezinsecţie, aşa cum este Pest Control de exemplu, beneficiezi automat de garanţia calităţii lucrărilor efectuate şi de un personal calificat şi cu experienţă în domeniu. Acesta din urmă va ştii exact care sunt soluţiile potrivite pentru spaţiul tău infestat şi va interveni prin intermediul unor substanţe speciale care nu pot fi achiziţionate în mod obişnuit din comerţ şi a unor echipamente profesioniste de ultimă generaţie, care vor face posibilă împrăştierea acestor substanţe deparazitare în locuri greu accesibile, astfel încât micile insecte să nu mai aibă nicio şansă să scape şi să continue să îţi facă viaţa un chin.

În cazul în care îţi faci griji că vei fi nevoit să aloci un buget uriaş pentru a elimina ploşniţele de pat, gândacii de bucătărie sau căpuşele din spaţiul casei tale, află că firmele de dezinsecţie au oferte de preţ valabile pentru orice buzunar, acestea fiind variate de la caz la caz, în funcţie de gradul de infestare vizat, suprafaţa spaţiului tratat sau frecvenţa intervenţiilor.

Cine suntem si cum ne gasiti:

PESTCONTROL este una din cele mai mari firme prestatoare de servicii DDD din Bucuresti si judetul Ilfov. Compania a trecut prin mai multe restructurari ajungand in prezent lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.

Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Iata si o harta:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *