Mirosul greu de suportat, provenit de la resturile de animale, i-a determinat pe cetățenii cartierului C.I. Parhon din Râmnicu Sărat să facă sesizări. Luând în considerare numărul mare al acestora, prefectul Leornard Dimian a solicitat Inspectoratului Județean de Poliție și Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor să verifice situația.

În urma vizitei de la fața locului, prefectul Leonard Dimian declară: ”Situația de la Râmnicu Sărat este o crimă împotriva mediului. Am acționat imediat după ce situația mi-a fost semnalată de mai mulți cetățeni. Poliția și DSVSA, împreună cu Instituția Prefectului au constatat de ieri situația la fața locului, iar astăzi am decis să arătăm opiniei publice această gravă încălcare a legii, cu consecințe asupra mediului și cetățenilor. Situația de aici nu este singulară în județul Buzău. Gunoaiele au invadat mai toate localitățile, totul sub ochii autorităților. Ca prefect al județului Buzău, nu voi închide ochii în fața acestor grave probleme care afectează mediul și sănătatea oamenilor”

În prezent se desfășoară o anchetă care va stabili proveniența resturilor animaliere depozitate ilegal și cine se face vinovat de acest dezastru ecologic.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *