RAPID SUPER SERVICE

Mai multe poduri au fost doborâte de volumul mare de apă. În urma unor ploi puternice, podul din Bozioru a cedat. Astfel, circulația pe drumul ce le asigura sătenilor din Odăile, Brăiești calea de acces spre Buzău, a fost întreruptă. Nu este pentru prima dată când se întâmplă. Un astfel de episod neplăcut a avut loc în urma cu două săptămâni.

Foto arhivă

La Lopătari este aceeași situație. Apele au rupt podurile din tuburi,  care le asigurau localnicilor accesul rutier peste râul Slănic, dinspre centrul localității spre satele de pe malul drept. În urma acestui dezastru, calea de acces a oamenilor este asigurată de două punți de lemn, destul de vechi. La momentul actual trei sate cu populație preponderent bătrână sunt izolate. Acest dezastru are loc pentru a doua oară.

Prima situație de acest gen a avut loc la începutul lunii decembrie. Autoritățile au putut remedia situația după trei zile, când debitul apei a atins cote care au permis intrarea utilajelor în albie.

Un alt drum doborât de ape a fost cel de la Cănești , care asigura legătura cu Negoșina. Este pentru prima oară când se întâmplă un eveniment de acest gen.

Accesul locuitorilor din Odăile spre Buzău se poate face pe ruta Cănești-Scorțoasa.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *