Așa-zisa deszăpezirea se întâmplă în satul Lipia din comuna buzoiană – Merei, firma ce a câștigat licitația a deszăpezit zilele trecute drumurile comunei cu pământ și paie de pe câmp.

Totul s-a întâmplat în văzul mai multor săteni în fața barului din sat.

În urma imaginilor apărut în spațiul public, primarul comunei Merei – Ștefan Chircă, a anunțat că nu va achita contravaloarea serviciilor prestate.

,,Stimați locuitori ai comunei Merei, pe pagina primăriei am primit imagini privind modul în care s-a efectuat deszăpezirea, în această dimineață, în localitatea Lipia. Vă aducem la cunoștință că nu suntem de acord cu felul cum au acționat cei de la firma contractată, pentru a se ocupa de acest lucru. Din acest motiv, primăria nu va achita contravaloarea acestor servicii.

Recomand cetățenilor să ne semnaleze, de câte ori au ocazia, fapte sau evenimente neplăcute ce au loc pe raza comunei Merei”, a spus primarul Ștefan Chircă pentru Știri din Surse Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *