Pe zi ce trece, ies la lumină tot mai multe nedreptăți și ilegalități comise de directoarea SRA Buzău, Corina Braniște. Foști angajați susțin că au surprins-o pe Corina Braniște cum își îndesa ciocolatele Milka în geantă.

Zilele trecute am fost oprit pe stradă de un fost angajat al Centrului de plasament Beceni și a apartamentelor rezidențial (SRA) pentru a-mi povesti adevărata poveste din spatele scandalului în care o preoteasă este acuzată de furt.

,,Nu i-ar fi rușine. Prin anul 2019, mă aflam încă angajată la Centru. Alături de o altă colegă am surprins-o pe doamna Braniște cum avea în brațe mai multe ciocolate Milka și le îndesa în geanta sa. I-am cerut și noi o ciocolată și nu a vrut să ne dea. La acel moment, au venit mai multe pungi de cadouri de la sponsori, în care se aflau și ciocolate din acelea mari de Milka. Erau doar 9 copii în centru, din vreo 35, pentru că restul erau plecați la familiile lor de sărbători. Cu siguranță pungile de cadouri au ajuns întregi la doar cei 9 copii, pentru că ea avea grijă să le selecteze și să le ia acasă pe cele mai bune și mai scumpe. Aflu că acum este plină de ea prin comuna Beceni și este mândră, nu știu cum te poți mândri că ai furat de la niște copii amărâți”, susține un fost angajat.

În tot acest timp, când aproape toți angajații o acuză de furt, împreună cu beneficiarii serviciilor sau foști beneficiari, aceasta nu a oferit niciun punct de vedere personal, decât de pe un cont fals, creat să aducă injurii la adresa angajaților și amenințări. Totodată, soțul său, preotul Braniște din Valea Părului, îi cere iertare lui Dumnezeu, printr-o postare pe facebook.

N.r.: Oameni buni, vă întreb și pe voi, ce inimă pot avea acești oameni care fură de la gura copiilor amărâți?

Doamne apără-ne și păzește!

Citește și: Preotul din Beceni îi ia apărarea preotesei acuzată de furt de la un centru de plasament

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *