UPDATE: 16.05.2022 – Constantin Toma: ,,Proiectul străzii Transilvaniei nu a fost prevăzut cu piste de biciclete și fonduri pentru acestea.”

Edilul mun. Buzău a declarat pentru un site de stiri locale de la ce i s-ar trage dosarul penal.

Mai exact, edilul a recunoscut că plangerea penală i s-ar putea trage de la marcajele făucte de Strabag pe strada Transilvaniei și de lipsa pistelor de biciclete care defapt erau prevăzute în proiectul pe fonduri UE.

Edilul s-a scuzat că strada a fost foarte îngustă, însă asta trebuia constatat încă de la scrierea proiectului pentru fondurile UE, pentru ca furnizorul să nu încaseze mai mulți bani decât serviciile prestate.

„Bănuiesc cine mi-a făcut-o, și pentru ce, un nimic, legat de marcajul făcut de Strabag pe strada Transilvaniei și că de ce nu s-au mai făcut piste de biciclete acolo. E simplu, pentru că strada e îngustă și nu a mai fost loc. Vreau să-i liniștesc pe buzoieni, primarul Toma n-a luat un capăt de ață, nu poate fi acuzat, legal, de nimic. Dacă e vreun dosar la adresa mea, pe vreo plângere a cuiva, acel dosar va fi respins”, se arată poziția edilului buzoian, conform buzoienii.ro.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *