UPDATE: 16.05.2022 – Constantin Toma: ,,Proiectul străzii Transilvaniei nu a fost prevăzut cu piste de biciclete și fonduri pentru acestea.”

Edilul mun. Buzău a declarat pentru un site de stiri locale de la ce i s-ar trage dosarul penal.

Mai exact, edilul a recunoscut că plangerea penală i s-ar putea trage de la marcajele făucte de Strabag pe strada Transilvaniei și de lipsa pistelor de biciclete care defapt erau prevăzute în proiectul pe fonduri UE.

Edilul s-a scuzat că strada a fost foarte îngustă, însă asta trebuia constatat încă de la scrierea proiectului pentru fondurile UE, pentru ca furnizorul să nu încaseze mai mulți bani decât serviciile prestate.

„Bănuiesc cine mi-a făcut-o, și pentru ce, un nimic, legat de marcajul făcut de Strabag pe strada Transilvaniei și că de ce nu s-au mai făcut piste de biciclete acolo. E simplu, pentru că strada e îngustă și nu a mai fost loc. Vreau să-i liniștesc pe buzoieni, primarul Toma n-a luat un capăt de ață, nu poate fi acuzat, legal, de nimic. Dacă e vreun dosar la adresa mea, pe vreo plângere a cuiva, acel dosar va fi respins”, se arată poziția edilului buzoian, conform buzoienii.ro.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “DESPRE DOSARUL PENAL AL LUI TOMA: NU E “GRAV”, AU DISPĂRUT NIȘTE PISTE DE BICICLETE DIN PROIECT”
  1. O veche si inteleapta vorba romaneasca spune ca „nu iese fum, daca nu faci foc”…
    Ieri seara, la postul B1TV, a fost apelat in direct primarul Toma pentru a da explicatii despre sumele URIASE deturnate de Buzau catre Republica Moldova – Chisinau, mai ales ca era vorba, acolo, de coordonatori de fonduri aserviti, dovediti, lui Putin. Primarul Toma a avut, in direct la TV, o replica geniala: sunt banii MEI si fac ce vreau!!! Aviz buzoienilor!…
    Ma bucur ca incep sa vada si altii, adica organe specializate ale statului, cum e cu banii publici ai buzoienilor. Poate scapa si de data asta, doar nu degeaba e dl Ciolacu sef de Camera la Parlamentul Romaniei, dar actiunea asta dovedeste ca buboiul coace si, poate, nu peste chiar mult timp, vom avea parte de un nou caz Sorin Oprescu.
    Nimic nu este intamplator!!!…

  2. Cum sa nu fie grav? V ati batut joc de tot orasul, a devenit un santier mai bine de jumate de oras. Ati facut lucrari in genuchi si acuma am ramas asa cu un oras bombardat. Daca era pusa pista de biciclete de ce nu ati facut o. Mai intai a fost strada Transilvania si apoi reabilitarea, adica ce nu ati stiut lungimea strazii sau cum? V ati batut joc de tot orasul. Banii aruncati pe bdul Eroilor unde treb sa fie poze cu eroi ati pus jeguri de politicieni. De ce s a cheltuit banii pe alte poze? Ati facut Iazul Morilor un kkt. In loc sa faceti un bloc ceva nu mai stiti cum sa faceti banii disparuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *