Un număr foarte mare de persoane se confruntă din ce în ce mai des cu apariţia durerilor lombare. Acestea reprezintă o problemă comună şi pot apărea din multiple cauze, însă cert este că nu sunt pe placul nimănui, în special din cauza disconfortului major pe care îl creează. Din fericire, există mai multe leacuri pentru a trata durerile de spate acasă, care te vor ajuta să treci mai uşor printr-un astfel de episod neplăcut şi care îţi vor permite să continui activităţile zilnice obişnuite într-un ritm normal şi eficient. Desigur, eficienţa acestora se poate dovedi mai mică sau mai mare de la caz la caz, întrucât depind în mare măsură de mai mulţi factori definitorii, precum gravitatea durerii resimţite, frecvenţa sau intensitatea acesteia, apariţia unor alte simptome precum greaţă, stare de amorţeală etc.

Cum poţi gestiona durerea într-un mod cât mai eficient şi natural acasă

După cum bine ştim deja cu toţii, durerile de spate ne pot lua prin surprindere în orice moment al zilei şi de cele mai multe ori nu pot fi ignorate sau lăsate să treacă de la sine, motiv pentru care este important să cunoaştem câteva remedii pe care să le punem în aplicare atunci când avem de-a face cu o astfel de situaţie inconfortabilă. În acest sens, află că printre cele mai populare soluţii atunci când vine vorba despre ameliorarea durerilor de spate şi tratamentul de acasă pe termen scurt al acestora se numără: masarea blândă a zonei afectate cu o cremă sau cu un gel cu efect analgezic, exerciţiile fizice de întindere a spatelui, respectiv yoga pentru întărirea musculaturii, baia fierbinte, relaxantă, administrarea de medicamente fără prescripţie medicală, consumul unor ceaiuri cu proprietăţi antiinflamatorii sau utilizarea unor perne ortopedice de specialitate, care să ofere protecţia şi susţinerea optimă coloanei vertebrale, indiferent de activitatea pe care o desfăşori.

Datorită diversităţii, este indicat să încerci pe cont propriu toate aceste leacuri pentru durerile de spate şi să îţi dai seama care sunt cele care funcţionează în cazul tău, alternându-le acolo unde este cazul şi aplicându-le ori de câte ori ai nevoie, pentru a putea face faţă mai uşor durerii. De asemenea, nu uita că toate acestea sunt doar nişte alternative, ceea ce înseamnă că nu trebuie să înlocuiască un tratament medicamentos de specialitate, ci doar să îl completeze, pentru a asigura rezultate cât mai bune, pe termen lung.

Investeşte în perne ortopedice de calitate superioară

După cum aminteam anterior, atunci când vine vorba despre tratamentul de acasă al durerilor de spate, una dintre cele mai potrivite variante pe care le ai la îndemână este achiziţionarea, respectiv utilizarea unor perne ortopedice, aşa cum sunt cele din cadrul magazinului online Better Posture spre exemplu. Aici, cei interesaţi au acces la o gamă completă şi variată de produse de calitate superioară, special concepute astfel încât să contribuie în mod eficient la procesul de vindecare sau tratare a durerilor de spate.

Aşadar, fie că îţi doreşti să te bucuri de beneficiile unei perne ortopedice pentru şezut din spumă cu memorie, care să te ajute să obţii o postură cât mai corectă a spatelui şi să elimini presiunea exercitată pe coloana vertebrală, fie că vrei să optezi pentru o pernă lombară universală, care să servească drept suport în timpul prelungit petrecut pe scaunul de birou sau de automobil sau fie că vrei să îţi îmbunătăţeşti somnul printr-o pernă ortopedică cervicală sau pentru genunchi, pentru a te putea trezi în fiecare zi plin de energie şi fără dureri la nivelul gâtului, umerilor sau zonei lombare, acum ai posibilitatea de a comanda orice produs îţi doreşti, conform nevoilor şi preferinţelor tale.

Alături de aceste perne ortopedice, te bucuri de rezultate încă de la prima utilizare şi reuşeşti să ai grijă de sănătatea spatelui tău aşa cum se cuvine.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *