Derapaj verbal al primarului din Vadu Pașii, după un atac al opoziției din comună. În urma unui schimb de replici cu un internaut care lansase la adresa sa o acuzație extrem de gravă, edilul a răbufnit: „Prostule tactu a negociat ..”, informează reporterbuzoian.ro .

Războiul replicilor s-a purtat pe un grup de Facebook dedicat comunei Vadu Pașii. Totul a pornit de la un presupus membru PSD, care a postat pe Facebook un mesaj extrem de acid la adresa primarului liberal din comună. Proprietarul contului cu numele „Ioniță Valentin” a fost cel care a aprins scânteia scandalului, iar ce a urmat ține mai mult de domeniul mahalalei decât de cel instituțional, potrivit reporterbuzoian.ro .

După ce oponentul primarului l-a acuzat pe cel din urmă de o înțelegere oneroasă cu un consilier al puterii, edilul a răbufnit, făcându-l „prost” pe tânăr:

„Prostule tactu a negociat pretul cu proprietarul terenului, achizitia acestui teren a fost necesara pt construirea unei sali de sport in valoare de 60 miliarde vechi.Ulterior negocierii a fost expertizat terenul de catre un specialist,acreditat de catre institutiile statului.Fara acest teren investitia nu se materializa.”, a scris edilul pe Facebook.

Citește mai mult pe reporterbuzoian.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *