Se cere demisia consilierului local municipal, Teodor Cojocaru, după ce l-a acuzat pe președintele Ucrainei că este doar o „marionetă” ce „se joacă cu viețile a milioane de oameni”.

Antreprenorul Teodor Cojocaru, consilier local PSD, a avut un derapaj de proporții după ce a postat un comentariu adresat unui oponent, dar în același timp un prieten, progresistul Mihai Răzvan Moraru (liderul USRPLUS Buzău).

Consilierul local ce se ocupă de refugiații ucraineni a afirmat că „Zelensky se joacă cu viețile a milioane de oameni”.

Jurnalistul Liber în Buzău, Sebastian Silvestru, a cerut demisia consilierului local și a făcut o serie de dezvăluiri despre oamenii noi din gașca primarului Toma.

DEMISIA, Teo!

Halucinant! Un consilier local PSD condamnă atitudinea eroică a președintelui Zelensky și a ucrainienilor care își apară țara de invadatorii ruși.Teodor Cojocaru este consilierul local PSD care, într-un mod ireal, l-a numit pe președintele Ucrainei „o marionetă care se crede într-un film unde e personajul fantastic care câștigă oricum (războiul cu armata lui Putin n.r.).

„Zelensky se joacă cu viețile a milioane de oameni.”Afirmațiile lui Cojocaru au fost făcute la o postare pe pagina lui #moraxxx, războiologul buzoian ce conduce USR Buzău. Dar Cojocaru, Teo cum îl cunosc amicii și prietenii săi, nu a ratat ocazia de a-i pupa clanța lui Marxel Ciolacu.

„De Ciolacu îmi place că e împăciuitor!”

Împăciuitor… ÎMPĂCIUÍ, împăciuiesc, vb. IV. Tranz. și refl. recipr. (Rar) A convinge pe cineva să facă pace sau a face pace cu cineva; a (se) împăca (1). [Pr.: -ciu-i-] – În + pace + suf. -ui.Consilierul local PSD este de părere că Rusia lui Putin, dacă vrea, poate închide războiul în câteva zile, asta datorită faptului că e prea puternică pentru un stat ca Ucraina!Însă, afirmația pentru care Cojocaru Teodor ar trebui să demisioneze de urgență sau să fie exclus din rândurile Consiliului Local Municipal Buzău a fost… „NEUTRALIZAREA Ucrainei nu este neapărat cel mai rău lucru…”După afirmațiile halucinante cu o amprentă rusofilă aproape extremă, presa locală subordonată #DomnuluiNostruToma a tăcut mâlc.

Toma l-a împins în fața pe Cojocaru în încercarea de a mătura din vizorul buzoienilor halucinațiile fiului prietenului și angajatului său de la Romet, Cojocaru Gheorghe. Astfel, Teo și viceprimarul Matache s-ar ocupa de cetățenii ucrainieni fugiți din calea rachetelor și tancurilor lui Putin, sosiți la Buzău. În prezent, Cojocaru senior ocupă postul de director comercial la Urbis-Serv SRL, o societate comercială aflată în subordinea administrației lui Toma.

Doar Tereak, Terex aka Tereacă Auraș are azi o tentativă de a-l spăla pe Cojocaru Teodor. Mi se pare sinistru ca un element cu atitudine clară pro rusă să se afle în preajma refugiaților ucrainieni!

DEMISIA, Teo!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *