romeo lungu

Deputatul PSD Romeo Lungu a rememorat un episod din cariera sa politică într-o recentă apariție publică, subliniind importanța simbolurilor și culorilor în cadrul partidului. În cadrul discursului său, Lungu a povestit despre un moment în care a purtat un tricou portocaliu, fără să realizeze inițial semnificația culorii.

„Când era președinte dr. Ion Vasile, Dumnezeu să-l ierte, am primit un tricou portocaliu. Atunci portocaliul era asociat cu un alt partid, dar eu nu vreau să pronunț numele. Am intrat în biroul președintelui nostru, unde ne întâlneam pe Unirii Nord, purtând acel tricou. Mi-a plăcut tricoul, nu m-am gândit la culoarea sa. S-a uitat la mine și mi-a zis să ies afară. Mi-am dat seama de greșeală, m-am dus și mi-am schimbat tricoul”, a povestit Lungu.

El a subliniat importanța menținerii identității vizuale a partidului, subliniind că „nu poți să te duci în campanie îmbrăcat într-o culoare care nu reprezintă partidul.”

Romeo Lungu a mai adăugat că, de-a lungul timpului, culoarea roșie a rămas un simbol constant al PSD, în ciuda discuțiilor ocazionale despre schimbarea siglei sau a culorii. „Culoarea roșie este o culoare frumoasă și de care nouă nu ne e rușine. Mie nu mi-a fost rușine niciodată. Chiar și la București, când au mai fost discuții de modificare a siglei sau a mesajului, întotdeauna roșul a rămas culoarea partidului și o purtăm cu plăcere și cu entuziasm.”

Deputatul a subliniat, de asemenea, loialitatea sa față de PSD, menționând că s-a înscris în partid în 2002 și a rămas fidel acestuia de atunci. „Din 2002 m-am înscris în PSD și am rămas aici și nici nu mai am cum să plec”, a concluzionat Lungu.

Această declarație reflectă devotamentul și mândria pe care membrii PSD le au față de simbolurile și valorile partidului, considerând culoarea roșie o parte esențială a identității lor politice.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *