Deputatul PSD Romeo Daniel Lungu a făcut o vizită specială în satul buzoian Pleșcoi, unde s-a întâlnit cu Andrei Marica, un antreprenor în vârstă de 37 de ani care conduce afacerea de familie, “Băcănia Lu’ Nea Ticu,” cunoscută pentru producția și comercializarea de cârnați de Pleșcoi, pastramă și alte specialități tradiționale.

Această băcănie se află deja la a treia generație și furnizează produse de calitate atât în Buzău, cât și în București. Deputatul Lungu a subliniat mândria față de antreprenorii și firmele locale care au dezvoltat branduri inovatoare și care se confruntă cu competiția internațională.

În contextul acestui apel la sprijinirea producătorilor locali, deputatul Romeo Daniel Lungu a menționat campania “Cumpără Românește,” care încurajează achiziționarea produselor românești. El a subliniat că cumpărarea de produse românești reprezintă nu doar un act de achiziție, ci și un gest de patriotism economic.

În plus, deputatul a invitat toți producătorii locali să se înscrie pe platforma dedicată programului “Cumpără Românește,” disponibilă la adresa https://cumpara-romaneste.ro/formular-inscriere/. Această platformă are scopul de a conecta producătorii locali cu consumatorii interesați de produsele românești de calitate.

Deputatul Romeo Daniel Lungu a subliniat importanța transformării îndemnului “CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE” într-o mișcare națională, pentru a sprijini și promova economia locală și produsele românești.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *