laurentiu tepelus

Deputatul PSD Laurențiu Țepeluș a declarat recent că tehnologia a devenit o prezență constantă în viața românilor, inclusiv în zonele rurale. Acesta a menționat că, în ciuda percepției că accesul la tehnologie ar fi limitat în mediul rural, realitatea este diferită.

„Chiar dacă pare foarte greu de digerat de către foarte mulți dintre ascultătorii noștri și dintre privitori, dar am fost în județul Buzău și în special pe la țară, și am văzut că sunt foarte mulți oameni care locuiesc la sate, care locuiesc în toate locurile din România și mai ales din județul Buzău, care dețin telefoane mobile, au conturi pe Facebook, au conturi pe Instagram, Twitter și așa mai departe, ceea ce demonstrează că tehnologia pătrunde fără voia noastră și într-un mod silențios și definitiv în viețile noastre”, a afirmat Țepeluș.

Deputatul subliniază că, în prezent, accesul la platformele de social media și la tehnologie nu mai este un lux rezervat doar locuitorilor din mediul urban. „Deci ceea ce acum pare a fi așa foarte greu de înțeles sau poate foarte așa departe, de fapt este doar la un click distanță, cum ar spune, până și Facebook își poartă numele de Meta astăzi.”

Aceste observații vin în contextul unei tendințe tot mai pronunțate de digitalizare și conectivitate la nivel național, care schimbă modul în care oamenii interacționează și accesează informațiile, indiferent de locația lor geografică.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *