laurentiu tepelus

Mesaj de Sărbătoare și Întâmpinare a Zilei Sfântului Ioan Botezătorul.

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) din Buzău, Laurențiu Țepeluș, a transmis un mesaj călduros cu ocazia sărbătorii Sfântului Proroc Ioan Botezătorul. În postarea sa pe rețelele de socializare, deputatul a împărtășit urări de sănătate și binecuvântare tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul.

„La mulți ani sănătoși tuturor celor ce purtați numele Sfântului Proroc Ioan Botezătorul!”, a fost mesajul deputatului PSD Buzău însoțit de o reprezentare iconografică a Sfântului Proroc Ioan Botezătorul de la Mănăstirea Moldovița.

Sfântul Ioan Botezătorul este sărbătorit în data de 7 ianuarie, o zi importantă în calendarul creștin-ortodox, marcând momentul botezului Domnului Isus Hristos în râul Iordan.

În comentariile la postare, comunitatea online a răspuns cu mesaje de mulțumire și binecuvântare, apreciind gestul deputatului de a împărtăși bucuria sărbătorii și gândurile de sănătate cu cei care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul. Mesajul lui Laurențiu Țepeluș aduce un strop de spiritualitate și comuniune în mediul online, reflectând valorile și tradițiile locale.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *