Într-un mesaj plin de mândrie și patriotism, deputatul Gabriel Avramescu, președintele PNL Buzău, adresează românilor un cuvânt de sărbătoare cu ocazia aniversării Zilei Naționale a României.

Sărbătorim astăzi, 1 decembrie, ziua tuturor românilor! Este o zi în care ne exprimăm mândria de a fi români și de a fi parte din acest popor. Ziua Națională este un moment special pentru toți românii care își respectă și prețuiesc istoria și identitatea. Este un moment de speranță, recunoștință și solidaritate pentru noi toți.”

Deputatul Avramescu îndeamnă la reflecție și comemorare a valorilor care au stat la baza Mării Uniri din 1918, subliniind că această zi este dedicată libertății, dreptului națiunilor de a-și alege propriul destin și convingerii că fiecare român are responsabilitatea de a contribui la construirea unei țări mai puternice.

„Să profităm de această zi pentru a ne aminti de valorile și idealurile pentru care au luptat cei care au realizat unirea din 1918: libertatea, dreptul națiunilor de a-și alege propriul destin și convingerea că trebuie să lăsăm în urmă o țară mai puternică decât am găsit-o.”

De asemenea, el adresează un apel către unitate și determinare, subliniind că aceste elemente sunt esențiale în construcția unei Românii demne și prospere. Mesajul se încheie cu urările de „La mulți ani, români! La mulți ani, România!” exprimând astfel dorința pentru un viitor strălucitor și împlinit pentru întreaga națiune română.

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *