În urma alegerilor interne din cadrul USRPLUS Buzău, noul Birou Local al Filialei Municipale este format din:

Președinte – Denisa Coban

Membri ai Biroului Local:

Dasu Ovidiu – Prim Vicepreședinte

Caragea Costel Ovidiu Vicepreședinte

Dragulin Florin Vicepreședinte

Irimia Cosmin Vicepreședinte

Citrea Cătălin, Girjobu Irina, Banica Liviu, Ionita Marius, Ion Florinel, Gheorghiță Marian, Nicolae Ciprian și Stanciu Florin.

Comisia de arbitraj : Roșu Ciprian, Panait Eduard Cristian, Calcan Violeta

Cenzor : Uzum Cristina

SURSE: Un fost membru PMP se află în noul Birou Electoral al Filialei Municipale a USRPLUS Buzău. Este vorba de numitul Nicolae Ciprian.

Până în luna Aprilie 2021, partidul lui Cioloș de la Buzău, era net inferior sub USR

În filiala PLUS Buzău, a existat o ”împuiere” în masă înaintea alegerilor interne, cu angajați ai societăților comerciale, pe care mai mulți ”factori de decizie” din partid, le dețin. Așadar oamenii nu au avut de ales și au respectat ordinele ”tinerilor antreprenori”.

Potrivit liberinbuzau.ro, tinerii antreprenori ce au recurs la acest gest, sunt: Silviu Iordache, Mihai Razvan Moraru, Anton, Ivan și Coban. Acești tineri au recurs la metodele pe care le acuzau la alegerile locale, atunci când mai mulți primari au câștigat alegerile din pricina vizelor de flotant.

Sursă foto: facebook.com

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *