ÎPS Teodosie continuă să șocheze prin declarațiile sale. El insistă ca pelerinajul de Sfântul Andrei să aibă loc în plină pandemie de coronavirus. Teodosie a declarat că dacă este momentul pentru ca unul dintre pelerini să moară de coronavirus, acesta va ajunge la Dumnezeu.

Teodosie duce un război mediatic cu autoritățile în ultimele zile, în încercarea de a organiza pelerinajul cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei. Declarațiile sale sunt tot mai ciudate, iar de curând a șocat cu răspunsurile date într-un interviu, la presa locală din Constanța.

Reporter: Nu credeți că pierderea unei singure vieți care vine la acest eveniment ar fi prea mult?

ÎPS Teodosie: Nu, cine vine la această sărbătoare, iar acolo este momentul să plece din viața aceasta, el pleacă la Dumnezeu. Dar a venit la sărbătoare. A venit însetat cu sufletul după Dumnezeu. Noi nu îi chemăm cu forța, îi invităm. Este cuvântul Mântuitorului. Cine voiește, să vină. Niciodată nu se poate substitui casa Bisericii. Biserica e Biserica, iar casa noastră este casa noastră.datoria noastră pentru a veni la acel ce ne-a creștinat este pentru absolut toți. Eu îmi fac datoria de păstor. Este datoria să îi chem pe toți la locul aceata sfânt. De aceea, voi face invitație publică, inclusiv președintelui României, premierului, miniștrilor, dar și parlamentarilor. Cine crede, să vină”, a declarat ÎPS Teodosie pentru Constanța TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *