UPDATE: La Odăile nu există contract cu gestionarul fondului de vânătoare, ceea ce înseamnă că nu se poate trece la împușcarea ursului.

Decizie de ultimă oră a autorităților locale, atacul ursului îndeplinește toate punctele legii să poată fi împușcat, după ce acesta a încercat să intre în locuința unor localnici.

De menționat că la acest moment, comisia este în formație completă, pentru a interveni prompt.

Un grup format din mai mulți localnici au plecat prin comună să alunge ursul prin mai multe metode, în tot acest timp autoritățile încercând să intervină conform legii.

Reamintim că un mesaj RO-Alert a fost trimis pe telefoanele localnicilor dintr-o comuna buzoiană Odăile, după ce un urs a intrat într-o gospodărie.

”ATENȚIE! A fost sesizat un urs într-o gospodărie din comuna Odăile. Luați măsuri de autoprotecție, circulați cu atenție și nu vă expuneți la pericole”, este mesajul trimis de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Buzău.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *