AS FC Buzău a câştigat confruntarea disputată astăzi, de la ora 11:00, în compania divizionarei secunde, AFC Astra Giurgiu, formaţie care va întâlni campioana CFR Cluj în câteva zile, în Super Cupa României. În întâlnirea disputată pe arena „Astra” din Ploieşti, buzoienii s-au impus cu 4 la 1, (2-0 la pauză), graţie reuşitelor semnate de fundaşul central polonez, Kamil Wictoroski şi ale atacanţilor Dumitru Rogac, respectiv Marin Chică-Roşă (două goluri). Unicul gol al celor de la Astra a fost înscris de Şerban, din lovitură de pedeapsă, când deja tabela arenei prahovene arăta 3-0 în favoarea formaţiei din Crâng.

Tehnicienii celor două echipe au folosit în fiecare repriză o formulă diferită. Astfel, în prima parte a jocului, FC Buzău s-a aflat în următoarea alcătuire: Stoian – Oţeliţă, Ghinga, Kamil, Toma – Ciobanu, Andronic, Cârstocea, Lazăr – Ekollo şi Dumitru. Garnitura s-a schimbat în întregime în a doua parte a confruntării, când echipa buzoiană a început în următoarea alcătuire: Horeboiu – Ilie, Mondragon, Vârtej, Keita – Munteanu, Cîţiu, Anton, Socol – C. Petre şi Chică Roşă.

Pentru FC Buzău, meciul de astăzi a reprezentat prima partidă a grupării din Crâng cu Cristian Pustai pe banca tehnică, în postura de antrenor principal. Următorul joc de pregătire al FC Buzău va avea loc pe 9 iulie, începând cu ora 19:30 pe arena din Crâng. Adversara buzoienilor va fi prima divizionară, FCSB.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *