A fost o dimineaţă pe cinste!

Începând cu ora 10.00, poliţiştii, împreună cu alte familii de buzoieni care au dorit să se alăture, au pornit într-o caravană a ciclismului, cu plecare de la sediul unităţii.

Nu au stat deoparte nici bicicletele în tandem, destinate persoanelor cu deficienţe de vedere, cărora le mulţumim pe această cale pentru exemplul oferit prin spiritul de echipă şi disciplina rutieră de care au dat dovadă.

Traseul de rulare în municipiului Buzău a fost bulevardul Unirii, Calea Eroilor, Parcul Crâng, Bulevardul Nicolae Bălcescu, bulevardul Unirii şi revenire la punctul de plecare. Cicliștii participanți au avut inscripționate pe ținută mesaje preventive, dar şi aniversare, având în vedere că vineri a fost Ziua Poliţiei Române.

În Parcul Crâng (Obelisc) cicliştii au provocat buzoienii la Ora de sport – un antrenament specific, sub coordonarea unor poliţişti cu specializări pe diferite domenii de educaţie fizică. Activitatea a urmărit, pe lângă transmiterea mesajului instituţional şi încurajarea activităţilor sportive.

Şi pentru că orice drum poate avea neprevăzutul său, bicicleta unuia dintre participanţi a făcut…pană. Dar problema a fost remediată degrabă, pentru că duba mascaţilor era deja pregătită pentru acţiuni speciale, aşa că biciclistul şi vehiculul avariat au terminat cursa, doar că…transportaţi în autospeciala luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Cei mai mici ciclişti care s-au alăturat competiţiei au fost Tudor, Mara, David şi Andra, în vârstă de 5, 9,  7 şi 12 ani. Cei patru au făcut faţă cu brio provocării noastre şi au demonstrat tuturor participanţilor la trafic că, dacă te conformezi indicaţiilor poliţiştilor, adopţi o conduită previzibilă, asigurându-te şi semnalizând din timp orice schimbare a direcţiei de mers, ajungi cu bine la destinaţie!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *