Un număr de 100 de Bătrâni s-au bucurat de cadourile primite cu ocazia zilei de naştere a lui Mihai Căldăraru, care a împlinit 35 de ani.
Tânărul jurnalist Mihai Căldăraru mulțumește pentru implicare și sprijin tuturor sponsorilor pentru sprijinul acordat privind acordarea pachetelor pline alimente si produse igienico sanitare!

Asemenea lui Mihai, voluntarii alături de care acesta îşi desfăşoară sunt foşti copii instituţionalizaţi, care astăzi sunt adulţi în toată firea si au decis să vină în sprijinul celor mai puţin norocoşi.

Voluntarii au fost instituţionalizaţi în diverse centre: Centrul de plasament Sfântul Spiridon. Centrul de plasament Casa Speranţei, Centul de plasament Sântul Nicolae şi Şcoala speciala numărul 6 din capitala ţării.

Mihai ne-a declarat că acţiunile umanitare ale sale şi echipei vor continua: „Trebuie să facem mereu astfel de gesturi frumoase pentru semeni”, a spus tânărul jurnalist.

Cei care doresc să ofere ajutor în campaniile pe care acesta le face, pot lua legătura cu Mihai la numărul de telefon 0729.733.333.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *