De vorbă cu Sorin Pîrleci, președinte al organizației de tineret PMP Buzău

În vârstă de doar 26 de ani, Sorin Pîrleci vine din mediul privat pregătit să facă o schimbare. Acesta are studii în domeniul resurselor umane și managementul firmelor private. Însă nu s-a oprit doar la informațiile predate în cadrul cursurilor ci a ales să se implice în activități de educație non-formală, precum: tabere și simpozioane pentru tineret în domeniul activităților politice, a managementul firmelor private, dezvoltare urbană și multe altele de acest gen.

Ce-l recomandă pe Sorin este experiența de 10 ani obținută în PNL. El a pornit de jos, lipind afișe ajungând în cele din urmă să coordoneze o parte din echipă în campania politică.

La întrebarea: De ce ai ales să părăsești echipa PNL ? acesta a răspuns:

Am ales echipa PMP, în favoarea celei de la PNL, pentru că aici am găsit susținerea de care au nevoie tinerii. În echipa PNL, evoluția tinerilor e doar un gând frumos.

Câteva cuvinte care ar descrie cel mai bine echipa PMP?

Consider că următoarele cuvinte descriu cel mai bine echipa din care fac parte, anume: tinerețe, dinamism, corectitudine politică și umană, implicare reală în viața socială.

Care a fost motivul pentru care ați ales să faceți parte din această echipă?

Principalul motiv pentru care am ales să fac parte din această echipă este colectivul acesteia. Aici am avut ocazia să întâlnesc oameni precum: Dorin Bădulescu, Adrian Mocanu, Constantin Florescu, Fănică Bârla și Silviu Roșioru, oameni cu experiență politică în spate, de la care am avut de învățat lucruri bune si reale. Am remarcat că acești oameni nu se angrenează în blaturi politice și au o dorință arzătoare , aceea de a face ceva pentru acest oraș. Văzând toate aceste lucruri, am vrut ca și eu să fac parte din acest colectiv.

Cum arată schimbarea în viziunea voastră?

În viziunea mea, schimbarea este asemănătoare procesului de înlocuire a unei locomotive cu abur cu una cu pernă magnetică.

Care sunt planurile pe care și le propune partidul să le pună în aplicare?

Ne propunem să transpunem nevoile oamenilor în proiecte realiste, sustenabile și finanțate atât din surse proprii cât și din fonduri europene.

Ca locuitor al acestui oraș, de ce piedici ai dat?

Una dintre cele mai mari piedici e reprezentată de lipsa locurilor de muncă. Printre alte piedici de care am dat se numără și cozile de la primărie. În anul 2010, proiectul pentru digitalizarea primăriei, propus de Fănică Bîrlă, a fost lăsat în derizoriu de actuala conducere a municipiului. Mizerie, drumuri cu gropi și multe altele.

Care este motivul pentru care buzoienii ar trebuii să aibă încredere în tine?

Buzăul e locul în care mă simt ca acasă. Și vreau să rămân aici. Nu sunt omul care să plece peste granițe ci din contră, vreau să creez oportunități de muncă, în așa fel încât tinerii să întoarcă, alături de familiile lor.

Ce mesaj ai pentru aceștia?

Vreau să îi rog să aibă încredere în mine și în echipa PMP. Îi rog să vină alături de noi într-un număr cât mai mare, pentru a încerca să creăm împreună un oraș la standardele europene.

Pe data de 27 septembrie îi aștept în număr câr mai mare la vot, pentru a reuși împreună. Le mulțumesc anticipat tuturor pentru ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *