Politicienii au reușit de foarte multe ori să-i învrăjbească pe bugetari cu cei care lucrează în privat.

Eu cred că cele două categorii de angajați trebuie să se susțină, pentru că sunt interdependente.

Am avut experiența ambelor activități și am realizat cât de importante sunt, motive pentru care consider că amenințările cu înghețarea posturilor sau tăierea salariilor sunt o mare ticăloșie.

Înghețarea salariilor la stat înseamnă și avarierea situației celor care lucrează în privat. Angajații de la stat consumă bunuri și servicii și în felul acesta injectează bani în economie și implicit în salariile celor care lucrează în privat.

Pe de altă parte, înghețarea posturilor la stat îi afectează și pe cei care lucrează în privat. Este inadmisibil ca un plătitor de taxe și impozite  să nu poată beneficia de un doctor, de un profesor, de sprijinul Poliției, de alte servicii.

Nu mai sunt bani? Păi ce vină au cei care muncesc la stat sau în privat?! Ce vină au că ați făcut risipă și că faci în continuare, cu găștile voastre.

Reduceți numărul secretarilor de stat. 200?! A ajuns acest job, în trecut onorabil, o rușină. A ajuns o joacă pentru fii de primari, pentru neamuri și pentru prietenii politicienilor.

Reduceți numărul și indemnizația membrilor în consiliile de administrație. Habar nu au românii câte mii trimiși ai partidelor plătesc prin aceste consilii de administrație, în care, un membru încasează pentru câteva minute pe lună, indemnizații mai mari decât salariul unui român pe o lună. Evident, eficiența acestor organisme este nulă.

Și dacă tot mai aveți gaură tăiați-vă pensiile speciale, pentru că nu le meritați. Pentru ce să vă mai țină românii în cârcă și după ce nu mai sunteți prin politică?! Nu e de ajuns cât ați încasat în activitate.

Dragii români, nu vă lăsați călcați în picioare! Nu aveți de ce! Nu acceptați să fi se înghețe salariile. Oricum, prin inflație se aplică tăieri în fiecare zi. Nu acceptați să se înghețe posturile. Avem nevoie de serviciile statului. Și … nu vă mai urâți stat-privat, pentru că dușmanul este comun.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *