Patronul trustului de presă Focus TV și Șansa News, Vlad Pufu, a fost ales în 2020 senator de Buzău pe listele PNL. Cu puțin timp înainte, acesta și-a dat întâlnire cu Marcel Ciolacu la restaurantul lui Romică Volert(Garden Restaurant), unul dintre finii preferați ai lui Boșcodeală.

În timp ce liberalii buzoieni au stat în coaliție cu PSD, iar toate au fost bune și frumoase, acum, în preajma alegerilor care se apropie, Avramescu și Pufu au ieșit în lumina reflectoarelor.

Doar că senatorul Vlad Pufu nu este atât de liberal pe cât se prezintă, în spatele său fiind o serie de păpușari care cotizează lunar la televiziunea și ziarul său, pentru ca aceastea să nu se închida. Ba chiar mai mult, jurnaliștii care scriu despre problemele reale ale Buzăului sunt criticați de PSD-iști, cu susținerea moderatorilor TV.

Vlad Pufu nu este străin de atacurile furibunde ale primarului Toma și ale lui Petre Emanoil Neagu pe postul său de televiziune, la adresa deputatului PNL Gabriel Avramescu.

Ce spunea Pufu în 2020 despre întâlnirile cu Marcelică?

După ce fotografiile au fost publicate de noi înainte de alegerile parlamentare din 2020, Vlad Pufu ne-a oferit un punct de vedere.

,,Este o fotografie realizată cu mult timp în urma într-un restaurant , deci un loc public! Încă nu e iarnă la Buzău, după cate știu și dacă analizați bine veți observa că nici personajele nu mai seamănă! Nu e nimic surprinzător! Am mai spus-o! Am avut întâlniri cu lideri de partide, că și aceasta. La momentul realizării fotografiei, în acel spatiu se aflau numeroase persoane, buzoieni pe care nu cred că i-a lezat întâlnirea noastră! Discuții ca aceasta, între un director de grup media și un lider național important de partid, sunt firești. Subiecte aflate pe agenda publică , puncte de vedere pe diverse teme de interes local și național! Altfel de înterpretări nu își au rostul!” – ne-a transmis Vlad Pufu.

Chiar dacă firmele lui Pufu nu mai sunt pe numele său, acestea au fost pe numle mai multor persoane de încredere!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *