Dacă sunteți un meșter priceput, atunci cu siguranță v-ați întâlnit cu problema achiziționării uneltelor și a aparaturii necesare pentru un proiect.

De fiecare dată când cumpăraţi un nou tip de echipament, vă întrebaţi dacă va fi durabilă și de calitate. Desigur, nu toate uneltele au fost fabricate la fel, dar dacă aveți dubii în legătură cu un disc diamantat, atunci cele de propuse de Artool.ro sunt soluția. 

Ce este un disc diamantat și unde se folosește

Acest tip de echipament reprezintă un disc din metal cu marginea exterioară, dințată sau continuă, prevăzută cu diamante sintetice. Un disc diamantat este utilizat în domeniul construcțiilor pentru a obține o segmentare dreaptă a unui material dur, precum gresia sau alte elemente din beton. Pentru a utiliza o asemenea piesă de echipament, veți avea nevoie de o unealtă precum un flex sau o masă specializată în tăierea diferitelor materiale alese de dumneavoastră. Ca să începeţi să vă folosiţi de discul diamantat, trebuie doar să îl securizaţi în unealtă aleasă și apoi, cu grijă, având la îndemâna echipamente de protecţie specifice situației, puteți să încetaţi procesul de tăiere al materialelor dorite.

Tipuri de discuri diamantate 

Există multe criterii de care trebuie să ţineţi cont când vă alegeţi discuri diamantate, pentru a obţine o viteză şi o durată de viaţă optimă. Unul dintre acestea este tipul materialelor pe care doriți să le tăiaţi. Unele materiale sunt mai dure, precum piatră sau asfaltul, acestea necesitând discuri diamantate mai dure, precum materialele precum gresia sau ceramică pot fi tăiate cu ajutorul unor discuri mai subțiri. Un alt criteriu pentru alegerea discurilor este tipul de tăiere pe care o veți practica. Unele discuri sunt concepute pentru tăiere umedă, unde apa acţionează ca un agent de răcire, sau tăiere uscată, desigur, depinzând de materiale și de proiect. Dacă doriţi să descoperiţi mai multe tipuri de discuri diamantate şi alte unelte care ar putea să vă fie de folos, puteţi accesa pagina special dedicată Artool.ro.

Avantajele utilizări unui disc diamantat turbo ceramic cu tăiere umedă

Dacă aveți dubii referitoare la ce model de disc diamantat să alegeți pentru început, o alegere înţeleaptă ar fi discul diamantat turbo ceramic cu tăiere umedă. Acest echipament este perfect pentru oricare proiect ce necesită o tăietură umedă, precisă și rapidă, dar poate fi utilizat și pentru tăieturi uscate, fiind o unealtă foarte versatilă din cauza orificiilor care permit ventilarea în timpul utilizării. Un alt beneficiu al acestei piese de echipament este gamă largă de materiale pe care le poate tăia, dintre care se numără: gresie, faianţă, cărămidă, marmură, granit și ţiglă, iar din cauza lăţimii diamantate de 10mm, veţi putea folosii acest disc pentru multe proiecte în viitor.

Dacă aveţi nevoie de a cumpăra produse pentru proiectele dumneavoastră de construcţie, magazinul Artool vă poate rezolva problemele. Cu o gamă largă de materiale și echipamente de calitate, cu siguranța veți găsi produsul care pe care îl căutați.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *