Este greu sa rezisti unei perechi de pantofi din piele, fie ca esti femeie, fie ca esti barbat. Pielea naturala este rezistenta, eleganta, confortabila si, de obicei, costisitoare, dar investitia merita, avand in vedere ca o pereche de pantofi din piele poate rezista ani de zile. Insa, acesta nu este singurul avantaj. Exista multe altele care te vor face sa iti doresti si tu sa faci o astfel de achizitie!

De ce sa iti cumperi o pereche de pantofi din piele?  – 7 avantaje

1.       Durabilitate

Pantofii din piele au numeroase avantaje, insa unul dintre cele mai mari este rezistenta acestora. Comparativ cu alte materiale sintetice, pantofii realizati din piele rezista cu brio testului timpului. Pielea de inalta calitate ramane puternica impotriva factorilor externi solicitanti, ceea ce inseamna ca incaltarile tale vor „supravietui” o perioada mai lunga de timp.

2.       Rezistenta la apa

Daca pielea este tratata sau ceruita, va fi si rezistenta la apa si alte lichide. Cand lucrezi in exterior sau in bucatarii, trebuie sa porti pantofi care sunt rezistenti la apa pentru a iti mentine picioarele uscate si pentru a evita orice deteriorare externa a pantofului. Pantofii din piele iti pot mentine picioarele uscate. Asadar, daca iti doresti acest lucru alege ghete din piele naturala pentru dama si nu vei regreta!

3.       Se potrivesc mult mai bine

Daca porti pantofi din piele naturala, materialul se va mula dupa forma piciorului. In cazul in care ai purtat si incaltari fabricate din materiale sintetice, probabil ai observat ca se simt adesea inconfortabili in picioare. Deoarece nu toate picioarele sunt exact la fel, pielea se poate adapta formei, oferind un plus de confort.

4.       Confort

Fiind un material natural, pielea ofera rezistenta purtatorului, dar este, de asemenea, si foarte confortabila. Cu ajutorul pantofilor din piele, picioarele tare vor avea parte de protectie si sustinere. In cazul in care petreci multe ori in picioare la job, cu siguranta ai nevoie de o pereche de pantofi care sa iti ofere confort pe tot parcursul zilei.

5.        Curatare usoara

Pielea este un material versatil care, comparativ cu alte materiale mult mai buclucase din acest punct de vedere, poate fi curatat fara prea mare greutate. Ai nevoie doar de o  carpa umeda. Materialul este unul aerisit, iar acest lucru inseamna ca incaltarile din piele nu se usuca greu nici macar atunci cand sunt proaspat spalate.

6.       Stil

Exista un motiv pentru care pielea autentica este asa de cautata si apreciata: arata cu adevarat elegant. Incaltarile fabricate din materiale sintetice pot arata adesea inestetic. Pielea face ca pantofii si hainele sa para in mod natural obiecte de lux, avand in vedere ca materialul este unul elegant si stralucitor.

7.       Ecologic 

S-a stabilit ca anumite tesaturi sintetice sunt cu adevarat daunatoare mediului, mai ales in timpul procesului de fabricatie, in urma caruia sunt eliberate gaze toxice. Avand in vedere ca pielea este un material natural, nu sunt folosite substante chimice in momentul in care sunt creati pantofii, fapt care-l incadreaza drept un material ecologic.

Tinand cont de cele prezentate, daca pana in momentul de fata pretul unei perechi de pantofi te-a tinut departe de achizitionarea acestora, uita de acest mic impediment. Exista mult prea multe avantaje care nu trebuie neglijate! Incearca sa pui in balanta ce iti ofera o pereche de incaltari sintetice si una din piele naturala, iar abia atunci iti poti da seama ce decizie trebuie sa iei!

sursa foto: shutterstock.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *