De Angelo este unul dintre liderii generației de azi în domeniul anteprenoriatului, deoarece la vârsta de doar 21 de ani are o afacere de succes.

Tânărul este însă și un cântăreț de succes, fapt ce l-a propulsat la câteva televiziuni din Brazilia, acolo unde ar urma să se întâlnească cu fostul manager al celebrei cântărețe Shakira.

De Angelo pe lux și opulență

Mașinile scumpe ocupă destul de mult timp in viața tânărului artist. Acesta s-a mutat recent în Dubai și deține un model unicat de Ferrari. (FOTO MAI JOS)

Ferrari F8 Tributto 2020

“Secretul succesului este întotdeauna munca și sacrificiul”, ne-a declarat tânărul gălățean.

De Angelo s-a temut pentru ce era mai rău: „Am avut o criză de gastrită”

„M-am liniștit și după aceea am fost acasă. După trei ore, am avut dureri și mai mari și am început să vomit. M-am întors la spital, iar de data asta mi-au luat sânge să vedem de la ce poate fi starea asta de rău. Mi s-a zis că nu am nicio bacterie, eu crezând că am vreo bacterie sau un virus. De fapt, am avut o criză de gastrită.
Mi-au făcut și endoscopie și mi-au dat pansamente gastrice pentru acid gastric, eu având foarte mult acid de la operația de gastric sleeve de acum patru ani. Mi-au zis să revin la control după medicamentele prescrise, după ce îmi termin tratamentul temporar”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *