Vineri, 30 iunie, în jurul orei 17:00, un conflict spontan a avut loc între doi taximetriști la Gara Buzău.

Cei doi taximetriști s-ar fi luat la bătaie, după ce unul dintre ei a lăsat un client în zona stației de taxiuri, iar apoi a luat imediat un alt client care a apăsat pe butonul destinat taximetriștilor de la gară pentru a prelua clienții. Gigi Nas, un taximetrist cu ștate vechi, fiind bănuit că ar fi furat niște bani de la o nuntă, unul dintre nuntași i-ar fi uitat în mașina acestuia, conform unor guri rele.

,,Eram în stația taxi de la Hotel Bucegi, când l-am observat pe Gigi Nas că a lăsat un client lângă semaforul destinat taximetriștilor pentru clienții ce apasă pe buton în zona Gării Buzău, cu mașina cu nr. BZ 10 GEB, să dovedească și bonul fiscal când a lăsat clientul la ora aceea, să dovedească că nu face evaziune fiscală sau poartă alt ceas nefiscalizat cum face de fel.

În momentul respectiv, taximetristul Gigi Nas luând clientul care a apăsat pe buton, am strigat la el să lase clientul că pleacă mașină din stație cum este normal, la care el mi-a adresat că lasă clientul, dar vine să mă bată. Spunând cuvinte jignitoare la adresa morților mei, având chiar în următoarea zi pomana mamei mele. A venit în stația de taxi, s-a dat jos, am încercat să-i dau o palmă prietenește, dar s-a ferit. Și mi-a dat el, de m-a săturat, de 8 opt ori cu capul, după ce mi-a pus cămașa în cap, și pumni la coaste fără număr. De față fiind un domn arbitru care s-a sesizat din oficiu, Florin Spoitoru, cum îl știe taximetriștii. Cum am putut eu să bat un asemenea om cât un munte ca ăsta, se poate observa pe camere, și eu un pui de om, am un metru și cinzeci înălțime. Cum am putut să fac eu așa ceva?

El mi-a bătaie și mi-a dat cu căpățâna și cu pumnii și tot el s-a dus la spital și a stat mai multe zile la spital. Pentru ce? Persoanele competente poate să tragă o concluzie după vederea acestor imagini. Menționez că după 5 zile, după ce am sesizat prin internet că mi s-a furat lanțul de la gât, mi a adus o parte mai lungă din lanțul de aur spunând că l-a găsit în mașină la el. Dar, un taxi, deschide portbagajul de cel puțin 10 ori pe la, 5 zile, este de 50 de ori, cum nu a căzut lanțul de acolo?“, spune Constantin Ciobanu, un cunoscut taximetrist din oraș.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “De la ce a plecat de fapt conflictul taximetriștilor de la Gara Buzău! VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *