Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, a anunțat că a montat pentru Centrului de vaccinare drive-thru din parcarea Kaufland două containere, datorită situației meteorologice nefavorabile.

Cele două containere au fost montat cu ajutorul proprietarului, împreună cu SDN Buzău, IJJ Buzău, ISU Buzău și Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Buzău, cu coordonareea Prefecturii Buzău.

,,Uniți învingem!

Având în vedere că vremea a devenit neprietenoasă, de astăzi Centrul de vaccinare drive-thru din parcarea Kaufland are casă nouă.

În coordonarea Instituției Prefectului Județul Buzău (proprietarul containerelor), împreună cu SDN Buzău, Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău, ISU Buzău și Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Buzău două containere au fost instalate astăzi la Centrul de vaccinare drive-thru.

Containerele au fost ridicate de la Măruntișu și Cernătești, au fost igienizate, instalația electrică și podeaua au fost refăcute, totul cu ajutorul oamenilor buni din instituțiile enumerate.

Asigurăm în continuare toate condițiile necesare desfășurării procesului de vaccinare în Buzău.

#vaccinareaContinuă#UnițiÎnvingemPandemia!”, a scris Daniel Țiclea, pe facebook.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *