Daniel Țiclea, prefectul județului Buzău, a anunțat că prezența echipei mobile stimulează ritmul de vaccinare în comunitățile rurale.

,,Zilele trecute am avut două echipe mobile la Odăile și la Săpoca. Locuitorii au profitat de prezența acestei echipe mobile de vaccinare și s-au vaccinat în număr considerabil.

Cred că prin demersurile mele, pot crește considerabil rata de vaccinare în județul Buzău. Spre exemplu duminică au fost 2700 de persoane vaccinate, iar ieri, aproximativ 2000 de persoane vaccinate.

Echipa mobilă este un factor benefic pentru comunitățile rurale. Primarii anunță locuitorii că echipa mobilă de vaccinare va fi prezentă în comunitate, iar aceștia solicită Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției ca echipa mobilă să fie prezentă în localitatea respectivă”, a spus Daniel Țiclea, pentru stiridinsursebuzau.ro.

Sursă foto: sansanews.ro

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *