Punctele de pe agenda de lucru ale candidatului Alianței USR PLUS la președinția României au inclus câte o vizită la societățile comerciale GreenWeee International (cea mai mare fabrică integrată de tratare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din România) și Galle Glass Décor (un renumit producător de obiecte de artă din sticlă) precum și o întâlnire cu membrii și simpatizanții USR PLUS din Buzău.

Dan Barna a abordat, cu managerii și personalul acestor companii, subiecte sensibile, precum cele legate de protecția mediului, problemele antreprenorilor, dimensiunea socială a forței de muncă, necesitatea scăderii impozitelor salariilor mici. De asemenea, au avut loc discuții aprofundate despre oportunitățile și piedicile privind dezvoltarea locală. Candidatul nostru la președinție a fost însoțit, în prima parte a vizitei, de senatorii USR Allen Coliban (membru în comisia de mediu), George Edward Dirca (membru în comisia juridică), de economistul Andrei Caramitru și membri ai conducerii filialei județene a USR Buzău.

De asemenea pe parcursul întregii vizite de la Buzău, au fost prezenți reprezentanții organizației județene a colegilor de la PLUS.

Întâlnirea publică cu membrii și simpatizanții a constat într-un dialog informal cu întrebări și răspunsuri ad-hoc precum și dintr-o sesiune foto.

Reprezentanții presei, prezenți la fața locului, l-au intervievat pe Dan Barna, care a răspuns cu plăcere și solicitudine tuturor întrebărilor.

Împreună să clădim România fericită!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *