Un cunoscut pasionat de enduro a fost atacat zilele trecute de 12 câini ai unei stâne din localitatea Cănești din jud. Buzău. Primarul localității ar fi unul dintre beneficiarii direcți ai stânei, drept pentru care a refuzat să se implice.

Ovidiu Turcea, unul dintre cei mai cunoscuți pasionați de enduro din județul Buzău a fost atacat zilele trecute de mai mulți câini ai unei stâne.

În timp ce se afla pe motocicletă, mai mulți câini l-au tăbărât, chiar pe un drum principal ce face legătura cu satul Gonțești.

“Odată cu venirea primăverii o stănă a fost amplasată pe miriștea publică care este exact în drum care duce în localitatea Gonțești. Eram departe, însă ciobanul a azmuțit câinii pe mine. Eram cu o motocicletă micuță, nu aveam posibilitatea să fug de ei, norocul a făcut că au venit ulterior niște localnici cu mașina și m-au scos încetul cu încetul. Am avut inspirația să nu încerc să fug, am ambalat motorul și asta a fost salvarea mea! A doua zi am fost la prima oră pentru a discuta cu primarul, însă au fost chemați și ciobanii care au fost foarte obraznici și m-au amenințat. La mai bine de o săptămână nu s-a rezolvat nimic, iar eu nu sunt sigura victimă de la această stână!

Au venit câinii lângă copilul care se dădea în leagăn, chiar nu știu ce să fac!”, spune Ovidiu Turcea.

În afacere ar fi implciat chiar primarul din Cănești

Ce legătură are primarul cu ciobanii?

“Recent, ciobanii au fost amplasați abuziv la o casă abandonată, cu acceptul primarului. El i-a băgat acolo și au stat acolo mult timp!

Între timp au fost anunțați să plece pentru că se vor întoarce proprietarii în țară. Din câte am înțeles, primarul ar deține 20 de oi la acaestă stână”, mai spune Ovidiu Turcea.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *