Casele de pariuri online sunt foarte populare in Romania, iar in momentul de fata majoritatea pasionatilor de pariuri aleg sa joace in cadrul acestora. Pentru a te putea distra legal si in siguranta la agentiile de pariuri de pe internet trebuie sa respecti cateva reguli simple, printre care si cea de validare a contului de pariuri. In acest articol iti voi oferi toate informatiile pe care trebuie sa le stii legate de verificarea contului la casele de pariuri online. Vei afla de ce ce trebuie sa iti verifici contul, cum faci acest lucru si care sunt documentele de care ai nevoie.

De ce trebuie sa iti verifici contul la pariuri online?

Odata cu infiintarea ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) au fost impuse cateva reguli atat pentru organizatorii de pariuri online, cat si pentru jucatori. Printre acestea se numara si obligativitatea agentiilor de a solicita clientilor care isi deschid cont pe site cateva documente de verificare.

Verificarea contului este o procedura prin care operatorul se asigura ca datele introduse la inregistrare sunt corecte, ca esti o persoana majora si ca ai resedinta in Romania. Acestea sunt conditiile de baza pentru a putea participa la jocuri de noroc online la noi in tara.

Asadar, practic verificarea contului este o procedura obligatorie prin lege. Ea trebuie indeplinita in cel mult 30 de zile din momentul efectuarii primei depuneri sau 6 luni din momentul deschiderii contului.

Motivele pentru care merita sa iti verifici contul sunt clare. In primul rand acesta nu iti va fi blocat si vei avea acces oricand doresti la platforma de pariuri. Daca nu iti verifici contul in termenul specificat mai sus atunci contul tau va fi inchis, iar eventualele sume de bani ramase in el vor fi transferate catre bugetul de stat.

De asemenea, odata cu verificarea contului scapi si de doua restrictii impuse asupra unui cont neverificat. Astfel, vei putea depune orice suma doresti (pentru un cont neverificat depunerile totale sunt de 200 Euro) si vei putea solicita retrageri.

Asadar ai toate motivele sa parcurgi procedura de verificare cont la casele de pariuri online, iar eu unul te sfatuiesc sa faci asta cat mai repede posibil, pentru a te putea bucura din plin de toate avantajele oferite de aceste site-uri de pariuri.

Ce documente sunt necesare?

Verificarea contului poate sa difere putin de la o agentie la alta. De exemplu, sunt case de pariuri care solicita 3 documente pentru o verificare completa a contului, in timp ce la altele vor fi suficiente doar 2 dintre acestea. De aceea trebuie sa stii care sunt toate documentele ce iti pot fi solicitate:

  • Verificarea identitatii – acest pas de verificare este obligatoriu la toate agentiile online. Pentru verificarea identitatii va trebui sa trimiti operatorului o poza cu un act de identitate – poti apela la buletin, pasaport sau permis de conducere.
  • Verificarea metodei de plata – la pariuri online poti depune utilizand numai metode de plata care iti apartin. Pentru a verifica acest lucru iti poate fi solicitata o poza fata/verso cu cardul folosit la depunere (va trebui sa acoperi codul de securitate si o parte din numarul cardului), in timp ce daca ai depus printr-un portofel electronic (Skrill, Neteller, Paysafecard) va fi nevoie de un print screen din contul tau. De obicei verificarea metodei de plata se face atunci cand soliciti prima retragere din cont.
  • Verificarea adresei – unii operatori iti pot solicita si documente pentru verificarea adresei de resedinta. Pentru a-ti verifica adresa ai la dispozitie mai multe documente pe care le poti trimite. De exemplu poti furniza o poza cu o factura de utilitati emisa pe numele tau, un extras de cont bancar in care sa apara adresa ta sau orice scrisoare de corespondenta cu o institutie a statului (politie, primarie etc.).

Cum trimiti documentele de verificare?

Pentru a trimite aceste documente, in momentul in care este necesar exista doua variante. La majoritatea caselor de pariuri licentiate exista o sectiune speciala pe site in cadrul careia se incarca toate aceste documente. In schimb, la alti operatori va fi necesar sa trimiti documentele pe o anumita adresa de e-mail, pe care o gasesti pe site-ul agentiei.

O casa de pariuri foarte apreciata in Romania si la care jucatorii isi verifica extrem de simplu si rapid contul este Superbet. Asadar poti sa iti deschizi si tu cont Superbet pentru a te bucura de cea mai buna experienta de pariuri online.

Nu in ultimul rand, asigura-te ca documentele pe care le trimiti sunt usor de citit, iar informatiile de pe ele sunt clare, astfel incat acestea sa fie acceptate din start de catre agentie.

In concluzie ai aflat asadar tot ce trebuie sa stii despre verificarea contului de pariuri online. Este o procedura obligatorie si destul de simpla si sunt sigur ca nu vei intampina niciun fel de probleme.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *