Cea mai mare provocare pe care o poti avea atunci cand joci la pariuri este gestionarea banilor. Totodata gestionarea banilor reprezinta un pas foarte important pentru un stil de joc cat mai responsabil.

Prin urmare, nu putini sunt pariorii care se intreaba ce pot face pentru a adopta un stil de joc cat mai responsabil si mai ales pentru a-si gestiona banii corect atunci cand joaca la pariuri. Acestora am decis sa le raspundem prin intermediul articolului pe care tocmai il citesti.

Daca si tu te intrebi ce poti face pentru a gestiona corect banii la pariuri, atunci ar trebui sa aplici sfaturile pe care ti le vom oferi in randurile imediat urmatoare.

Care este bugetul tau?

Presupunem ca ai deja un buget la pariuri, nu? Daca raspunsul este negativ, atunci ar trebui sa planifici un buget acum! Doar in acest fel poti reusi sa iti gestionezi banii in mod eficient.

Majoritatea specialistilor recomanda ca bugetul la pariuri sa nu fie mai mare de 10-15% din banii pe care ii castigi pe parcursul unei luni calendaristice. Indiferent care este bugetul pe care il vei stabili tu, este esential ca acesta sa nu fie foarte mare.

Un sfat care te poate ajuta sa stabilesti un buget corect este sa te gandesti la o suma de bani pe care o poti pierde iar viata ta sa nu fie afectata prea mult.

Cat de mult sa pariezi?

Aceasta este o alta intrebare pe care multi pariori o au. Ce sume ar trebui sa pariezi pentru a-ti gestiona banii la pariuri?

Daca ai urmat sfatul nostru si ai stabilit un buget pentru pariuri, urmatorul pas este sa il exploatezi in asa fel incat sa iti ajunga pentru intreaga luna. Cum sa faci asta? Este simplu! Stabileste mize cat mai accesibile!

Recomandarea noastra este ca mizele pe care le joci sa nu depaseasca 5% din bugetul stabilit pentru pariuri. In acest fel, vei putea juca pana la 20 de pariuri chiar si in cazul in care nu obtii nici un pariu castigator.

In cazul in care norocul si inspiratia sunt de partea ta, atunci cu siguranta vei putea paria intreaga luna iar la final sa ai si profit. Suna bine? Trebuie sa incerci acest sfat!

Cate pariuri sa joci zilnic?

Un sfat esential pentru a-ti putea gestiona corect banii la pariuri este sa reduci numarul de pariuri jucate zilnic.

Daca vei alege sa pariezi zilnic de numeroase ori, cel mai probabil ca nu vei obtine prea mult profit. Imediat dupa ce vei pierde primul pariu, nu vei mai reusi sa iti pastrezi luciditatea ci te vei lasa mai mult condus de instinct.

Te sfatuim sa nu joci mai mult de 1-2 pariuri in fiecare zi. De asemenea, joaca-le la cele mai bune case de pariuri online licentiate, intocmai pentru a beneficia de conditii de pariere favorabile, crescandu-ti astfel si sansele de castig. Te vei putea folosi de statistici si de alte instrumente utile pentru a alege pariurile cu sanse mari de reusita.

Nu juca la recuperare!

Este foarte important sa eviti o strategie sortita esecului, strategie pe care insa multi pariori o practica in mod abuziv si gresit. Mai precis, este vorba despre jocul la recuperare!

Ce inseamna sa pariezi la recuperare? Ne referim la acele momente in care dupa ce pierzi un bilet, joci altul cu o miza mai mare, din dorinta de a recupera miza pierduta. Cu cat pierzi mai mult, cu atat mai tentat vei fi sa joci mize mai mari, deoarece vei crede ca in acest fel vei reusi sa castigi inapoi banii pe care i-ai tot pierdut la ultimele pariuri.

Ori de cate ori pierzi un bilet la pariuri, ia-ti gandul de la banii pierduti, deoarece iti va fi foarte dificil sa ii castigi inapoi jucand la instinct. Incearca sa joci a doua zi un bilet calculat iar astfel sansele de recuperare vor creste.

Foloseste o strategie

In final, strategii precum Easy Money, Martingale sau Sirul lui Fibonacci se pot dovedi a fi de mare ajutor pentru a-ti gestiona eficient banii la pariuri. Foloseste-le si tu, iar astfel vei reusi sa ai mai multa grija de banii tai.

Aplica toate aceste sfaturi iar astfel vei reusi sa iti gestionezi mai eficient banii la pariuri sportive. Speram ca iti vor fi de ajutor!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *