Pasionatii de pariuri sportive online pariaza in diferite moduri, insa unul dintre cele mai populare este biletul zilei. Tot mai multi pariori adopta acest stil de joc, iar pentru multi dintre ei el functioneaza destul de bine. In cele ce urmeaza vreau sa iti prezint cateva detalii despre biletul zilei la pariuri – de ce il joaca pariorii, dar mai ales sfaturi prin care iti poti creste considerabil sansa de castig.

De ce joaca pariorii biletul zilei?

Daca vrei sa ai succes la pariuri sportive atunci trebuie sa ai un stil de joc bine pus la punct. Daca joci haotic si fara niciun fel de reguli atunci nu vei avea prea mari sanse de reusita.

Biletul zilei la pariuri este foarte popular, iar multi jucatori isi rezuma activitatea la pariuri la plasarea unui singur bilet pe zi, lucru care prezinta mai multe avantaje. Asadar, iata in lista urmatoare principalele motive pentru care este recomandat sa joci biletul zilei:

  • Adopti un stil de joc clar si nu pariezi haotic
  • Poti dedica timp suficient analizarii evenimentelor zilei
  • Alegi doar cele mai bune meciuri ale zilei
  • Iti poti gestiona corect si eficient mizele si bugetul pentru pariuri
  • Ai sanse bune de reusita pe termen lung

Bineinteles, daca joci biletul zilei nu inseamna automat ca vei si castiga. Cel mai important lucru este reprezentat de inspiratia ta, dar si de noroc. Totusi, un astfel de stil de joc iti asigura din start cateva avantaje importante, de aceea este preferat de multi pariori.

Sfaturi pentru a castiga la biletul zilei

Daca vrei sa ai succes atunci cand pariezi biletul zilei trebuie sa respecti o serie de reguli si sa dedici timp informarii si analizarii evenimentelor sportive, din acest motiv iti recomand site-ul Pariu.Online. De asemenea, trebuie sa cauti sa te imbunatatesti in mod constant, analizand parcursul anterior si gasind solutii pentru a obtine rezultate mai bune.

In continuare iti voi prezenta cateva sfaturi extrem de utile de care te incurajez sa tii cont atunci cand joci biletul zilei, deoarece astfel iti vei creste considerabil sansa de reusita:

Alege si gestioneaza cu atentie miza plasata pe bilete

Unul dintre cele mai importante lucruri in pariuri este gestionarea banilor. Astfel si la biletul zilei este esential sa alegi intr-un mod corect miza cu care joci. Trebuie sa alegi o miza potrivita in comparatie cu bugetul disponibil.

Eu unul iti recomand ca miza utilizata la biletul zilei sa nu depaseasca niciodata 10% din banca totala de care dispui. Astfel, de exemplu, daca ai un buget de 500 RON, atunci o miza de 50 RON pe bilet este una potrivita.

Fluctuatia mizelor este strans legata si de tipul de bilete pe care joci. Daca pariezi bilete cu cote apropiate de valoarea 2.00 atunci poti opta si pentru o variatie a mizelor dupa strategia Martingale (dublarea mizei dupa fiecare pariu pierdut), insa in acest caz va trebui sa pornesti cu o miza mult mai mica decat 10% din buget.

Totusi multi pariori joaca cu mize constante, un lucru pe care ti-l recomand si eu.

Pariaza bilete realiste si nu adauga foarte multe pronosticuri

Cu cat adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atat sansele de reusita ale acestuia scad – acest lucru trebuie sa il retii. Nici macar nu conteaza cota pronosticurilor, un pariu adaugat in plus iti va diminua intotdeauna sansele de castig.

Astfel eu iti recomand sa incerci sa alegi cat mai putine pronosticuri pe bilet, preferabil intre 2 si 4. Cat timp respecti aceasta regula sansele de a castiga biletul zilei sunt destul de ridicate.

De asemenea nu te “arunca” la pronosticuri cu cote foarte mari. Cotele oferite de bookmakeri sunt extrem de bine gandite si de cele mai multe ori reflecta in mod corect sansa de reusita a respectivului pariu. Asadar alege pronosticuri realiste, astfel incat biletul jucat sa aiba sanse bune de castig.

Pariaza doar pe sporturile pe care le cunosti

Oferta la pariuri sportive online este una extrem de bogata si vei gasi zilnic sute sau chiar mii de evenimente disponibile. Pentru un parior incepator aceasta poate fi o “capcana”, deoarece se poate orienta si catre sporturi si evenimente pe care nu le cunoaste.

Sfatul meu este sa te limitezi doar la sporturile pe care le cunosti foarte bine si la evenimentele asupra carora detii suficiente informatii incat sa poti alege un pronostic cu sanse bune de reusita.

Aloca timp suficient pentru analiza evenimentelor

Tinand cont ca pariezi doar un bilet pe zi nu trebuie niciodata sa te grabesti in alegerea pronosticurilor. Dedica timp pentru a te informa si a analiza asa cum trebuie evenimentele zilei. Astfel poti gasi informatii extrem de valoroase care te vor ajuta sa alegi pronosticurile castigatoare. Un site foarte bun de statistica este SocceSTATS.

Bineinteles, daca nu stii exact cum se analizeaza un eveniment sportiv atunci poti citi pe internet diferite materiale care te invata acest lucru.

Informarea este un lucru esential in pariuri, asadar nu trebuie sa neglijezi sub nicio forma acest aspect. Chiar daca si pariurile reprezinta un joc de noroc, totusi printr-o buna analiza a pronosticurilor iti vei creste garanta sansa de reusita pe termen lung.

Joaca biletul zilei doar la casele de pariuri online

Este mult mai profitabil si comod sa joci biletul zilei la agentiile de pariuri de pe internet. In primul rand este vorba despre taxele percepute. Daca joci in agentiile stradale atunci vei pierde din start 5% din miza, care reprezinta taxa de plasare a biletului. In schimb, pe internet plasezi biletele 100% gratuit, deci eviti acea taxa, care adunata pe termen lung conteaza destul de mult.

De asemenea, cu siguranta nu vei avea timp sa mergi in fiecare zi la o agentie offline sa plasezi biletul. Avand un cont de pariuri online poti juca oricand doresti si oriunde te-ai afla, deci punctam iarasi un avantaj.

In plus, oferta la pariuri online este mult mai bogata decat in casele de pariuri stradale. Astfel ai mai multe pronosticuri din care poti alege si uneori vei gasi mai usor cel mai bun pariu pentru evenimentul respectiv.

Inspira-te din ponturile oferite de specialisti

Nu in ultimul rand, o idee buna este sa te inspiri si din pronosticurile oferite de specialistii in domeniu (BetAdvisor de exemplu). Uneori poate inspiratia nu va fi de partea ta, tocmai de aceea poti urmari si ponturile pe care le ofera pariorii cu experienta.

Cu toate acestea este important sa treci aceste pronosticuri si prin filtrul tau si sa le alegi doar pe cele in care ai incredere. La urma urmei vei paria cu banii tai, deci alege doar pariurile pe care le consideri bune de jucat.

In concluzie, biletul zilei reprezinta o metoda destul de buna pentru a juca la pariuri sportive in acest moment. Cu ceva inspiratie, noroc si informare asupra evenimentelor pe care pariezi poti ajunge sa obtii castiguri constante adoptand acest stil de joc.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Cum sa-ti cresti sansele de castig la biletul zilei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *