Cand vorbim despre reparatia cutiilor de viteze, de cele mai multe ori ne asteptam la multe batai de cap. Nu este o reparatie usoara si de multe ori este nevoie de mai multe zile pentru finalizare.

Este normal sa fie asa pentru ca inainte de desfacerea cutiei inca nu se stie ce piese sunt necesare pentru reparatie. Doar dupa acest procedeu, aflam necesarul de piese ce vor fi apoi comandate.

Aici poate interveni si lipsa pieselor de schimb din depozit ceea ce din nou poate prelungi considerabil timpul de reparatie. Pe toata aceasta perioada, vehiculul in mod sigur va fi imobilizat. In cazul unui vehicul comercial acest lucru poate cauza intarzieri si implicit neplaceri.

In plus apare si problema ca la camioane, firmele de reparatii cutii de viteze sunt mai rare, de multe ori trebuie sa duci cutia la distante considerabile ca sa beneficiezi de reparatii de calitate.

Daca service-ul este la zeci sau sute de km, apar si problemele costurilor de transport. Sunt foarte multi cei care inceaca sa faca transportul cu resurse proprii. Daca distanta este scurta, acest lucru poate fi o idee foarte buna. O data cu cresterea distantelor, transportul cu o firma specializata devine mult mai rentabil.

Reparatii cutii in toata tara

Cert este ca reparatia cutiilor de viteze poate aduce cu ea unele neplaceri daca nu avem in fata o solutie.

Solutia insa exista si anume: service reparatii cutii viteze cu transport incluscare te poate scapa de bataile de cap datorate defectiunii cutiei.

Fara sa intru in prea multe detalii, acest serviciu asigura reparatia cutiei de la distanta, asigurand transportul acesteia la service si inapoi.

Modul de lucru este foarte simplu, proprietarul vehiculului nu trebuie sa faca altceva decat sa dea jos cutia de pe camion si sa o fixeze pe un palet. Acesta va fi ridicat de un serviciu specializat si dus la service unde se face diagnosticarea si repararea cutiei. Dupa reparatie aceasta este livrata clientului, gata pregatita pentru montare.

De ce sa beneficiezi de acest serviciu?

Poate multi sunt cei care acum se gandesc daca merita sau nu acest serviciu? In mod sigur da. Sunt multe avantaje de care poti beneficia in momentul in care accesezi un astfel de serviciu.

  • Beneficiezi de un pachet de serviciu specializat dintr-un singur loc
  • Castigi timp util si scapi de probleme
  • Primesti garantie pe piese si manopera
  • Il poti accesa oricand si de oriunde din tara

Acest pachet de serviciu a fost gandit pentru cei care doresc o rezolvare rapida si eficienta a problemelor la cutia de viteze.

Ce inseamna rezolvare rapida? In general cu tot cu transportul, cutia poate fi reparata in maximum 4-5 zile. Acest lucru depinde si de tipul cutiei si de disponibilitatea pieselor de schimb.

Se poate intampla ca piesele necesare sa nu fie pe stoc sau in magazine online de specialitate, ceea ce mai poate prelungi perioada reparatiei cu 2-3 zile, perioada in care piesele acestea sunt comandate de la diferiti furnizori.

Cu toate acestea, firma de reparatii cutii viteze, avand o logistica bine pregatita, poate rezolva problemele mult mai usor. Deja are relatiile pregatite cu furnizorii si alti colaboratori, ceea ce va usura mersul lucrurilor.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *