Oricât ar părea de simplu, a-ți crea sau găsi propriul stil vestimentar poate fi o activitate dificilă și de durată. Multe persoane trăiesc toată viața fără să își găsească stilul care le definește și le pune în valoare caracterul. Totuși, deși este o activitate complexă, cu ajutorul pașilor recomandați de către specialiștii industriei de modă, TU îți poți crea propriul stil! 

Iată cei trei pași care te vor ajuta să faci acest lucru:

  1. Găsește-ți inspirația

Unele persoane aleg să se inspire de pe internet, pe când altele preiau idei de la oamenii pe care îi văd în jur, din reviste, filme sau de la televizor. Te poți inspira și din trendurile actuale, însă, este important să nu le urmezi fără a-ți pune propria amprentă asupra lor. Tendințele sunt generale, iar pentru a reuși să îți creezi stilul, este necesar să personalizezi cât mai mult ținutele pe care le porți. De asemenea, trebuie să te gândești la aspectele care contează pentru tine atunci când alegi anumite piese vestimentare. Unele femei pun mai mult preț pe material, iar altele pe confort. 

  1. Găsește-ți creativitatea

Ai nevoie de creativitate pentru a experimenta cât mai mult cu hainele care îți plac, pentru a încerca tot felul de noi combinații. Aceste mici experimente îți pot oferi o imagine foarte clară asupra identității tale vestimentare. În plus, ele te vor ajuta să îți dai seama care sunt piesele care nu îți plac și te fac să te simți incomod, pentru a le putea evita în viitor. Nu uita să experimentezi cu accesorizarea și culorile.

Culorile pot avea o influență majoră asupra felului în care percepi o anumită piesă de îmbrăcăminte, dar și asupra felului în care aceasta va arăta atunci când o îmbraci. Spre exemplu, o bluză de culoare roșie poate nu îți va fi pe plac, dar același model, de data aceasta de culoare gri, ți se va potrivi ca o mănușă. Nu uita să ții cont de culorile potrivite pentru tonul pielii tale! 

  1. Găsește-ți încrederea

Multe femei aleg să poarte aceleași ținute în care nu sunt cu adevărat „ele”, întrucât simt că nu au îndeajuns de multă încredere în propria persoană pentru a purta ceea ce își doresc cu adevărat. Trebuie să ieși din zona de confort și să încerci stiluri pe care nu le-ai încercat până acum, deși te-au atras. Spre exemplu, poate ai admirat întotdeauna hainele streetwear, cum sunt cele pe care le găsești pe vGeneration, dar nu ai avut destulă încredere să porți astfel de piese. Nu vei putea ajunge să ai un stil vestimentar autentic, dacă alegi să te ascunzi în spatele unor piese care nu te reprezintă. 

Hainele pe care le porți au o influență majoră asupra multor aspecte ale vieții tale. De la imaginea de sine, până la felul în care te percep ceilalți și șansele care ți se oferă, ținutele tale îți pot aduce multe avantaje în viața de zi cu zi. Așadar, este necesar să acorzi atenție alegerilor vestimentare pe care le faci și să îți creezi, cu ajutorul pașilor de mai sus, stilul propriu! 

Sursă foto: Shutterstock.com.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *