Dacă în urmă cu aproape un an, un apartament confortabil în centrul orașului era visul oricui om, după apariția pandemiei de coronavirus, totul s-a schimbat. Faptul că socializarea, ieșitul în oraș, toată viața urbană s-a redefinit, iar locuința a devenit centrul universului, casele spațioase de la periferia orașelor sau chiar din comunități rurale au devenit extrem de căutate.

În prezent, locuința de vis s-a transformat într-o casă cu o grădină spațioasă, numai bună de petrecut ore întregi alături de cei mici sau, de ce nu, în fața unui laptop, în timp ce lucrați la ultimele rapoarte lunare. Dacă ați reușit să vă îndepliniți visul, iată cum vă puteți amenaja casa și grădina pentru un confort de zile mari. 

Exprimă-ți creativitatea prin decorarea spațiului tău!

  1. Liniștea este extrem de importantă, dar pentru a vă putea bucura de acest privilegiu, aveți nevoie de o casă într-un loc mai izolat, ceea ce înseamnă temperaturi exterioare mai scăzute în sezonul rece. Pentru a avea tot confortul unei locuințe moderne este nevoie să vă asigurați că noul cămin dispune de izolație termică, iar dacă nu, este de preferat să faceți această investiție. În timp, veți putea vedea beneficiile și vă veți amortiza investiția într-o perioadă chiar mai scurtă decât v-ați imaginat.
  1. O parte importantă a locuinței o constituie grădina, care poate deveni loc de joacă, birou, terasă de servit cafeaua, loc de întâlnire cu prietenii. Pentru a vă crea toate condițiile, puteți apela la un magazin online de utilaje și echipamente pentru grădină, unde veți găsi tot ce vă trebuie pentru ca grădina dumneavoastră să devină locul preferat de toată familia. 
  1. Chiar dacă aveți o casă departe de aglomerările urbane, confortul poate fi la el acasă în orice zonă. Investiți în mobilă de calitate, în fotolii și saltele comode, dar și în aparatură electrocasnică, care vă va ușura viața. 

O cafetieră, un prăjitor de pâine, un cuptor electric, o combină frigorifică, toate acestea vor crea din bucătăria dumneavoastră un spațiu perfect, pentru diminețile târzii. 

  1. Decorul este important într-o locuință și poate transforma radical casa. Draperiile, husele de pe fotolii, covoarele, pernele, toate ar trebui să fie conectate și să se completeze. 

De exemplu, dacă vă plac culorile pastelate, vă puteți juca cu o combinații de draperii verde crud în living, covor gri deschis pufos, și perne decorative verde, gri și portocaliu, în timp ce pentru dormitor puteți alege turcoaz și galben pal. 

Pentru a vă simți acasă, trebuie doar să vă lăsați imaginația liberă atunci când vă decorați locuința și să nu vă fie teamă de combinații unice. 

  1. Pentru o locuință ca în filme, dacă dețineți spațiu suficient în curte, puteți construi un foișor. Din lemn de bună calitate, acesta poate deveni atracția grădinii și locul unde vă puteți desfăta cu o carte și un pahar de vin sau o ciocolată caldă. 

Acesta poate adăposti o bancă, dar și o măsuță de cafea, tot din lemn. Pentru un plus de originalitate, dacă dispuneți de un buget suplimentar, puteți apela la serviciile unui sculptor, pentru a crea ceva deosebit.

Orice ați alege în decorarea și aranjarea casei dumneavoastră, este important să vă bazați pe intuiție și să vă creați acel acasă la care visați încă din copilărie. 

Sursa foto: Pexels.com

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *