Ti-ai cumparat o pisica ori un caine în timpul pandemiei? Iată cum poți economisi cat mai multi bani alocati mancarii, accesoriilor sau medicamentelor sale.

Pentru a face fata izolarii si distantarii sociale in contextul pandemiei de COVID-19, mulți oameni au primit ori cumparat animale de companie care să le țină de urat. Anul trecut, o treime din persoanele din SUA primiseră o pisică sau un câine  în timpu pandemiei. Si in Romania cifrele arata asemanator – aproape 20% dintre posesorii de caini ori pisici au obtinut un animal de casa, tocmai datorita nevoilor emotionale si iubirii fata de micii necuvantatori.

Totusi, chiar daca un nou animal de companie poate sa ne schimbe dispoziția in bine, acesta poate reprezenta si o cheltuială majoră. Sute sau mii de lei sunt consumati de aceasta pasiune, in fiecare an, in majoritatea locuintelor. Din fericire există si modalități prin care cumpărătorii pot economisi cand vine vorba de cumparaturi pentru animale de companie, astfel încât să nu isi iroseasca intreg bugetul pentru nevoile pisicii ori cainelui detinut.

Iată câteva modalități aprobate de experți, pentru a economisi:

  1. Cumpara in cantitati mai mari

Cand vine vorba de jucarii, mancare (ce are o perioada lunga de valabilitate) si alte obiecte ce se uzeaza repede, acesta este secretul. In plus, economisesti din banii de transport, mai ales daca comanzi online, din magazinul cu hrana si medicamente pentru animale www.petmax.ro.

2. Refoloseste articole de uz casnic pe care deja le detii

Cu putina creativitate, poti sa intrebuintezi intr-un mod istet obiectele pe care le ai prin casa, pentru a evita (sau a amana) achizitia unor noi accesorii pentru caini ori pisici. Vase pentru hranit, boluri pentru apa, paturi pentru calatori etc.

3. Urmareste reducerile

Aboneaza-te la newsletter-uri sau urmareste paginile pe social media. Poti sa gasesti pachete, oferte sau reduceri care sa te avantajeze financiar.

4. Cumpara medicamentele veterinare online

Medicamentele pentru animalul tau de companie pot fi scumpe. Cu toate acestea, nu trebuie să cumperi medicamente direct de la medicul veterinar. Cumpărarea medicamentelor eliberate pe bază de rețetă – precum și a medicamentelor fără prescripție medicală, cum ar fi tratamentele pentru purici și viermi – de la farmaciile online, de încredere, pentru animale de companie online, este o modalitate excelentă de a economisi bani. 

In functie de campanie, poti pune deoparte chiar si 30% achiziționând medicamentele pentru animalele de companie din online.

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *